Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review !!!

În ultima vreme m-am tot gândit la ce articole noi aş putea face pentru voi şi am născocit o nouă serie de articole intitulate: "Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review !!!" Acum să vă spun mai pe larg despre ce e vorba.

La începutul fiecărei luni, voi face un articol în care vă propun câteva produse, atât de îngrijire cât şi de machiaj, din care voi puteţi alege produsele despre care doriţi să aflaţi mai multe informaţii. Până la sfârşitul lunii, voi face un review pentru produsele care au primit cele mai multe voturi din partea voastră. De asemenea veţi putea propune şi voi ce produse vreţi să apară în articolul "Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review !!! " de luna viitoare. Ce ziceţi? Vi se pare interesant?

Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review  - martie 2016!!!

Iată produsele propuse de mine din care voi puteţi alege produsul despre care vă interesează să aflaţi părerea mea:

Produse de îngrijire:

Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Samponul Syoss Oleo Rich Nourishing oil sampoo - cellular hair restore si
		  Masca de par Syoss Oleo Rich Nourishing oil cream mask - cellular hair restore

1. Syoss Oleo Rich Nourishing oil sampoo - cellular hair restore (review aici)
2. Syoss Oleo Rich Nourishing oil cream mask - cellular hair restore (review aici)


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Laptele demachiant Gerovital Plant cu flori de mac si 
		  Gerovital Plant Cremă microderm-abraziune cu flori de mac

3. Laptele demachiant Gerovital Plant cu flori de mac (review aici)
4. Gerovital Plant Cremă microderm-abraziune cu flori de mac (review aici)


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Masca de fata Freeman, Golden Grain Facial Brightening Mask

5. Masca de faţă Freeman, Golden Grain Facial Brightening Mask


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Masca de fata AVON Planet Spa cu argila saponifera Treasures of the Desert

6. Masca de faţă AVON Planet Spa cu argilă saponiferă Treasures of the Desert


Produse de machiaj:

Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Rujul Maybelline ColorSensational nuanta 207 Pink Fling

7. Rujul Maybelline ColorSensational nuanţa 207 Pink Fling


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Rujul Farmasi Perfecting BB Lipstick  nuanta Mauve Plum

8. Rujul Farmasi Perfecting BB Lipstick nuanţa Mauve Plum (review aici)


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Rujul Melkior nuanta Tender

9. Rujul Melkior nuanţa Tender (nuanţă nouă)


Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul 
		  pentru review  - martie 2016!!!: Paleta de farduri Essence All About - Roses

10. Paleta de farduri Essence All About - Roses


Ce trebuie să faceţi voi:

1. Să alegeţi un produs, din cele de mai sus, pentru care doriţi un review.

2. Să propuneţi un produs, orice doriţi voi, care să apară în articolul "Cititorii aleg, eu testez. Alege produsul pentru review !!! " de luna viitoare.

Lăsaţi-mi un comentariu cu alegerile voastre ;)

Add Comments

Brands