Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Cu toate că au apărut de ceva vreme şi la noi produsele Catrice, dar pentru că nu le pot găsi în magazine ci doar pe anumite site-uri, am tot ezitat să le încerc. Totuşi vara aceasta, în vacanţa mea în Budapesta, am dat peste un stand cu produse Catrice iar cu ocazia aceasta am găsit câteva produse care mi-au atras atenţia. Produsul de la Catrice despre care vreau să vă vorbesc astăzi este paleta de farduri Absolute Nude nr.010 All Nude

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Date despre produs:

  • Brand: Catrice
  • Denumire: paleta de farduri Absolute Nude
  • Nuanţa: nr.010 All Nude
  • Preţ: costă în jur de 23-25lei (between 6.5$ and 7.2$)
  • Gramaj: 6g
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: în magazinele Kaufland Barbu Vacarescu (Floreasca) Bucureşti, Ploieşti, Slobozia, Group Hara (Haţeg, Hunedoara) şi pe site-urile: www.1001cosmetice.ro, www.produsecosmetice.ro .

Eu am cumpărat-o dintr-un magazin din Budapesta însă o puteţi găsi şi la noi în locurile enumerate mai sus, iar preţul este asemănător.

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Ambalajul e destul de mic şi subţire, lucru care face ca această paletă să fie foarte uşor de depozitat şi transportat. Capacul este transparent şi culorile pot fi văzute fără să fiţi nevoite să deschideţi capacul atunci când căutaţi o culoare anume şi nu ştiţi în ce paletă o puteţi găsi.

Vine şi cu o pensulă care poate fi folosită pentru aplicarea fardurilor pe pleoape, iar la celălalt capăt are un bureţel pe care îmi place să îl folosesc pentru a aplica la baza genelor fardul închis la culoare, şi îşi face foarte bine treaba.

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Conţine 6 culori neutre, majoritatea sunt diferite nuanţe de maroniu, şi e perfectă pentru crearea unui look foarte natural, de zi, dar cele 4 nuanţe închise de maroniu arată destul de asemănător pe pleoape şi nu se pot creea look-uri foarte diversificate cu această paletă. E o paletă mai mult de zi şi chiar dacă folosiţi cea mai închisă culoare din paletă tot nu veţi reuşi să creaţi un smokey eye intens, pentru un machiaj de seară.

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Culorile sunt frumoase dar din păcate nu sunt foarte intense nici pigmentate. Au o textură fină, însă în funcţie de pensula cu care le aplicaţi pot fi uşor prăfoase. Se amestecă uşor şi arată foarte natural şi plăcut pe pleoape şi rezistă întreaga zi.

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

Iată şi un exemplu de un machiaj mai natural realizat cu această paletă. Am folosit cele două culori deschise la culoare, iar la baza genelor am folosit uşor nuanţa cea mai închisă de maroniu.

Paleta de farduri Catrice Absolute Nude nr.010 All Nude

După ce am citit câteva review-uri negative despre acestă paletă nu am avut aşteptări prea mari de la ea însă îmi place foarte mult şi în ultima vreme mereu tind să o folosesc doar pe aceasta. Nu este o paletă rea, doar că nu este potrivită oricui. O recomand mai mult fetelor care nu obişnuiesc să poarte culori foarte intense pe pleoape ci preferă culorile neutre şi cât mai naturale. De asemenea e potrivită atunci când doriţi să puneţi accentul pe buze (folosind un ruj mai intens) iar pentru pleoape aveţi nevoie de ceva care să nu încarce prea tare machiajul. Dar dacă sunteţi adeptele unui machiaj mai puternic al ochilor atunci nu o să vi se potrivească deloc această paletă.

Un alt dezavantaj al acestei palete e faptul că deşi are 6 nuanţe, datorită pigmentaţiei mai reduse, culorile sunt destul de asemănătoare pe pleoape iar look-urile pe care le puteţi creea cu această paletă nu sunt foarte diferite.

Mie îmi place tare mult această paletă pentru că îmi oferă exact acel look natural de zi, care arată bine fără prea mult efort şi o folosesc cu plăcere. Dacă sunteţi adeptele unui look natural n-o să vă dezamăgească deloc.

Aţi încercat produse Catrice? Ce părere aveţi despre ele?

Add Comments

Brands