Review and swatch:
Catrice Multi Colour blush
080 Peach Frappucino

Cum toamna şi-a intrat pe deplin în drepturi m-am gândit să pun şi eu la treabă fardul meu de obraz preferat pentru această perioadă şi mi-am dat seama că încă nu am reuşit să îi fac un review, drept urmare astăzi am să vă vorbesc despre fardul de obraz Catrice Multi Colour blush nuanţa 080 Peach Frappucino.

Review and swatch: Catrice Multi Colour blush 080 Peach Frappucino

L-am cumpărat anul trecut, când am fost în vacanţă în Budapesta, dar îl puteţi găsi şi la noi pe site-ul 1001 cosmetice la preţul de 19.5lei. Are o cantitate de 8g de produs şi un termen de valabilitate de 12 luni.

Ambalajul e dintr-un plastic foarte tare şi rezistent, iar capacul trensparent e de mare ajutor şi puteţi vedea culoarea fardului de obraz fără să fiţi nevoite să îl deschideţi. Ocupă puţin spaţiu şi e uşor de depozitat.

Review and swatch: Catrice Multi Colour blush 080 Peach Frappucino

Fardul de obraz are 4 culori, două nuanţe cafenii, de intensităţi diferite, o nuanţă de piersică şi un crem deschis. Numele produsului "Peach Frappucino" descrie tare bine culorile acestui produs şi mi se pare foarte potrivit.

Textura fardului e foarte fină, se aplică uşor şi nu arată prăfos şi încărcat pe obraji. E un fard de obraz mat, foarte frumos şi natural.

Review and swatch: Catrice Multi Colour blush 080 Peach Frappucino

Culorile fardului nu sunt foarte intense. E un fard de obraz mai subtil şi are un aspect natural pe obraji. E potrivit pentru un look de zi, pentru şcoală sau serviciu. Folosit cu o pensulă mai densă culoarea poate fi intensificată uşor. Nuanţele sunt foarte frumoase şi se potrivesc cu orice fel de machiaj al ochilor. Cele două nuanţe cafenii pot fi folosite ca şi contur iar celelalte două nuanţe mai deschise aplicate pe pomeţi oferă un aspect de luminozitate obrajilor însă fără să fie ceva foarte intens şi nepotrivit. Ador felul în care arată pe obraji şi e fardul meu preferat pentru toamnă.

Review and swatch: Catrice Multi Colour blush 080 Peach Frappucino

Iubesc acest fard de obraz şi eu nu am nimic să îi reproşez. E exact ceea ce îmi doresc de la un fard, puţină culoare, un aspect natural şi să nu se vadă de la o poştă că am ceva pe obraji. Pentru cele cu tenul mai închis la culoare şi obişnuite cu un machiaj foarte evident acest fard s-ar putea să nu fie suficient de intens pentru voi.

L-aţi încercat? Cum vi se pare?


Add Comments

Brands