Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick
nuanţa 03 Mauve Plum

În articolul de astăzi voi vorbi despre un alt produs votat de voi pentru review, şi anume Rujul Farmasi BB Lipstick în nuanţa 03 Mauve Plum. Cu toate că a apărut de ceva timp în magazine şi nu mai e chiar o noutate, nu prea am văzut vorbindu-se despre acest ruj şi sper ca aticolul meu să vă ajute în cazul în care aţi pus ochii pe aceste rujuri şi doriţi să le încercaţi.

Date despre produs:

  • Brand: Farmasi
  • Denumire: BB Perfecting Lipstick nuanţa 03 Mauve Plum
  • Preţ: costă 13lei (3.2$)
  • Gramaj: rujul are 4g
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: la standurile cu produse Farmasi din Mall-uri şi centre comerciale sau online pe site-ul www.farmasi.ro

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanta Mauve Plum

Descriere produs:

"Rujul BB cu formulă avansată regenerează şi repară buzele. În plus, hidratează, calmează şi oferă un aspect natural datorită tehnologiei speciale de colorare. Creează o barieră care protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui. Revitalizează. Protejează. Repară. Catifelează."

Ce cred eu despre produs:

În primul rând, ambalajul e destul de simplu, tipic rujurilor Farmasi. Capacul se închide destul de bine şi puteţi lua rujul cu voi în portfard sau în geantă fără nici o problemă. Are un miros subtil, foarte puţin sesizabil iar riscul să vă deranjeze parfumul lui, e foarte scăzut.

Are o textură lejeră şi plăcută, se aplică uşor lăsând buzele moi şi hidratate. Nu are o culoare opacă însă acoperă destul de bine buzele. E undeva între un balsam de buze colorat şi un ruj cremos. Păstrează textura fină şi lejeritatea unui balsam de buze însă culoarea e mai pronunţată şi are rezistenţa unui ruj. În ciuda faptului că are particule fine de sclipici, e foarte hidratant şi nu usucă buzele. Nu sunt o mare fană a rujurilor ce conţin sclipici dar îmi place faptul că acest ruj face buzele să arate mai pline şi mai voluptoase iar scipiciul nu se simte deloc pe buze.

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanta Mauve Plum

Nu e unul din cele mai rezistente rujuri, rezistă pe buze în jur de 2-3 ore, asta doar dacă nu mâncaţi ceva între timp pentru că nu rezistă unei mese. Ce mă deranjează cel mai mult e faptul că se şterge culoarea pe interiorul buzelor rămânând conturul exterior, aspect deloc plăcut dar care se poate corecta prin reaplicarea rujului.

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanta Mauve Plum

Cum am acest ruj de ceva timp, culoarea nu e de sezon fiind o nuanţă pe care aş purta-o mai mult toamna. Fiind o nuanţa puţin mai închisă decât culoarea naturală a buzelor, are un aspect destul de natural şi e uşor de purtat.

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanta Mauve Plum

Rujul Farmasi BB Perfecting Lipstick nuanţa Mauve Plum

E un ruj lejer, hidratant, cu o textură foarte plăcută fiind perfect pentru un machiaj natural şi deloc pretenţios însă dacă sunteţi în căutarea unui ruj cu care să ieşiţi în evidenţă şi care să vă ţină toată ziuă, acesta nu va fi pe placul vostru.

Aţi încercat rujurile Farmasi? Cum vi s-au părut?

Add Comments

Brands