Demachiantul 2 în 1 cu gălbenele de la Farmec Natural

V-am arătat în articolul cu "Top 5 produse româneşti" demachiantul 2 în 1 cu gălbenele de la Farmec Natural şi pentru că nu am reuşit să vă spun prea multe despre el în acel articol, m-am gândit să îi fac un review detaliat.

Date despre produs:

  • Brand: Farmec
  • Gamă: Natural
  • Denumire: Demachiant 2 în 1 cu gălbenele pentru ten normal
  • Preţ: costă în jur de 9lei
  • Gramaj: 200ml
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor cu produse de îngrijire (Kaufland, Auchan etc.) şi online pe site-ul www.farmec.ro

Descriere produs produs:

"Îndepărtează delicat machiajul şi impurităţile de pe suprafaţa pielii, având în acelaşi timp şi efect hidratant. Asocierea în formulă a uleiului de Gălbenele cu untul de Cacao joacă un rol esenţial în emolierea, regenerarea şi hidratarea tenului. Nu conţine parabeni."

Demachiantul 2 in 1 cu galbenele Farmec Natural

Ce cred eu despre despre produs:

Are un miros destul de parfumat, a plante, şi se poate simţi uşor şi parfumul gălbenelelor. Pe mine nu mă deranjează deloc mirosul şi îl găsesc un miros "curat" şi plăcut, dar dacă aveţi pielea foarte sensibilă şi nu vă plac produsele foarte parfumate, s-ar putea să îl găsiţi puţin deranjant.

Are o consistenţă puţin lichidă, dar se simte foarte plăcut pe faţă, îndepărtează destul de bine machiajul, nu irită deloc ochii şi lasă pielea fină şi plăcută la atingere. Uneori am senzaţia că îmi lasă pielea puţin unsă, dar nu mă deranjează acest lucru pentru că după demachiere oricum folosesc un gel de curăţare, care îmi curăţă faţa de orice impurităţi rămase în urma demachierii.

Demachiantul 2 in 1 cu galbenele Farmec Natural

Demachiantul 2 in 1 cu galbenele Farmec Natural

Pentru a testa cât de bine curăţă l-am pus la încercare, pe creionul de ochi waterproof Rimmel Scandaleyes nuanţa 002 Sparkling Black. Am masat puţin demachiantul pe piele şi pe urmă am şters cu o dischetă de bumbac. Deşi a trebuit să insist puţin eu sunt mulţumită de rezultat, având în vedere faptul că nu este un demachiant special pentru înlăturarea machiajului waterproof. Voi ce părere aveţi?

Demachiantul 2 in 1 cu galbenele Farmec Natural

Demachiantul 2 in 1 cu galbenele Farmec Natural

Pot să spun că îmi place acest demachiant şi sunt destul de mulţumită de el iar preţul este foarte accesibil.

L-aţi încercat? Ce părere aveţi despre el. Şi care e demachiantul vostru preferat.

Ingrediente:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Calendula Officinalis Flower Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Polyacrylamide, C13-C14 Isoparaffin, Laureth-7, Caprylic Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Parfum, EDTA, Methylisothiazolinone, BHA.

Add Comments

Brands