Garnier Express 2 în 1 Eye Make-up Remover

De obicei folosesc acelaşi demachiant atât pentru faţă cât şi pentru ochi dar pentru că în ultima vreme am început să port un machiaj al ochilor mai intens şi folosesc produse mai rezistente, am avut nevoie de un demachiant special pentru zona ochilor, care să înlăture rapid machiajul şi să fie delicat cu pielea. Am avut o experienţă plăcută cu produsele Garnier aşa că m-am gândit să încerc şi demachiantul lor bifazic, special pentru ochi, Garnier Express 2 în 1 Eye Make-up Remover.

Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Date despre produs:

  • Brand: Garnier
  • Denumire: Express 2 în 1 Eye Make-up Remover
  • Preţ: costă în jur de 19lei (6$)
  • Gramaj: 125ml
  • Valabilitate: 6 luni
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor cu produse de îngrijire (DM, Kaufland, Auchan etc.)

Descriere produs produs:

"Elimină cu uşurinţă şi delicat machiajul rezistent la apă, fără a lăsa tenul gras. Îmbogăţit cu arginină de origine naturală, formula sa bifazică are grijă de genele tale: sunt mult mai dense şi solide în 4 săptămâni. Formula sa este potrivită şi pentru cei care poartă lentile de contact."

Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Ce cred eu despre despre produs:

Ambalajul e micuţ şi compact şi e perfect pentru a fi luat în călătorii. Are un miros subtil, aproape inexistent şi tot ce se poate simţi e un miros uşor de ulei.

În ceea ce priveşte eficienţa, e un demachiant extrem de bun. Înlătură foarte bine machiajul ochilor, oricât de rezistent ar fi acesta. Nu e foarte uleios aşa că uneori îl mai folosesc şi pe faţă, fără nici o problemă, dar trebuie să folosesc după şi o spumă de curăţare pentru a înlătura rezidurile rămase. E într-adevăr foarte delicat cu zona din jurul ochilor iar de când îl folosesc am observat că nu mai îmi cad gene atunci când mă demachiez. E destul de econom, cu doar două dischete demachiante înlătur complet machiajul ochilor, iar o sticluţă îmi ajunge cam o lună jumate, maxim două.

Pentru a testa cât de bine curăţă l-am pus la încercare pe câteva produse rezistente la apă. Toate produsele s-au şters foarte uşor, dintr-o singură mişcare fără să insist deloc.

Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Singurul dezavantaj e preţul puţin mai mare faţă de alte demachiante. Costă în jur de 19lei (6$) (în magazinul DM) iar cantitatea de produs nu e foarte multă.

Îmi place foarte mult acest demachiant. Deja sunt la a doua sticluţă, lucru neobişnuit pentru mine pentru că mereu vreu să încerc ceva nou. Deşi până cum nu foloseam un demachiant special pentru ochi, trebuie să recunosc că un astfel de demachiant e mult mai eficient şi e mult mai blând cu pielea din jurul ochilor, astfel prevenind şi apariţia ridurilor, iar pentru mine işi merită investiţia.

L-aţi încercat? Ce părere aveţi despre el?

Ingrediente:

Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Undecane, Arginine, CI 60725/Violet 2, Citric Acid, Dipotassium Phosphate, Disodium Edta, Hexylene Glycol, Octyldodecanol, Octyldodecyl Xyloside, Polyaminopropyl, Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Tridecane.

Add Comments

Brands