Noua gamă Gerovital Plant cu flori de mac: laptele demachiant şi crema microderm-abraziune

Produsele Gerovital Plant din noua gamă cu flori de mac mi-au stârnit curiozitatea de când au apărut pe rafturile magazinelor. Am vrut neapărat să încerc ceva din această gamă şi am optat pentru laptele demachiant şi crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac. Cum în sfârşit am reuşit să le folosesc suficient de mult încât să îmi formez o părere despre aceste produse, în articolul de astăzi vă invit să descoperiţi ce impresie mi-au lăsat.

Noua gama Gerovital Plant cu Flori de mac: laptele demachiant si crema microdermabraziune

Gama cu ulei ecocertificat de flori de mac de la Gerovital Plant e o gamă nouă, lansată în luna martie şi conţine produse pentru îngrijirea tenului, corpului şi a părului. Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani şi se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranţă şi compatibilitate cu pielea. Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanţi.


Laptele vitaminizant demachiant cu ulei ecocertificat de flori de mac
Gerovital Plant

Laptele vitaminizant demachiant are o cantitate de 200 ml şi un termen de valabilitate de 6 luni. Îl puteţi găsi în majoritatea magazinelor ce comercializează produse cosmetice sau online pe site-ul www.farmec.ro, la un preţ de aproximativ 15lei.

Laptele vitaminizant demachiant  Gerovital Plant cu ulei ecocertificat de flori de mac

Descriere produs: "Asigură o demachiere eficientă, îndepărtând machiajul şi impurităţile de pe suprafaţa pielii. Aquaxilul conferă nivelul optim de hidratare, iar Uleiul din Flori de Mac are proprietăţi antioxidante, hidratante şi calmante."

Mod de utilizare: "Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic."

Ce cred eu despre produs:

În primul rând îmi place foarte mult ambalajul. Capacul nu trebuie desfăcut ci doar se apasă iar cantitatea de produs poate fi dozată uşor fără riscul de a vărsa mai mult produs decât e nevoie. E foarte bine sigilat şi poate fi luat în călătorii sau mici deplasări, fără nici o problemă. Are o textură lăptoasă, la fel ca majoritatea produselor de acest fel iar mirosul e plăcut.

Laptele vitaminizant demachiant  Gerovital Plant cu ulei ecocertificat de flori de mac

Laptele vitaminizant demachiant  Gerovital Plant cu ulei ecocertificat de flori de mac

La capitolul curăţare, e destul de delicat cu tenul însă dacă folosiţi produse de machiaj rezistente, trebuie să insistaţi puţin mai mult pentru a înlătura machiajul. Machiajul feţei se curăţă uşor dar rimelul şi creionul de ochi se înlătură mai greu şi trebuie să insist mai mult decât mi-aş dori. După folosire, tenul rămâne fin şi catifelat. Mi-a plăcut însă nu e cel mai eficient demachiant pe care l-am încercat.


Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac
Gerovital Plant

Crema microderm-abraziune are o cantitate de 30 ml şi un termen de valabilitate de 6 luni. O puteţi găsi în majoritatea magazinelor ce comercializează produse cosmetice sau online pe site-ul www.farmec.ro, la un preţ de aproximativ 21lei.

Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac Gerovital Plant

Descriere produs: "Crema utilizează cristale naturale de corindon, piatră cu duritate comparabilă cu a diamantului, care, în formă perfect transparentă, formează rubinele şi safirele. Forma particulară a cristalelor permite o microdermabraziune eficientă. Crema îmbunătăţeşte tonusul şi textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu excepţia tenului cuperozic, cu acnee rozacee sau iritat. Extractul Willou Bark, cu acid salicilic natural, ajută la curăţarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară. Uleiul Inca Omega regenerează, Uleiul din Flori de Mac şi Extractul de piper Sichuan calmează pielea."

Mod de utilizare: "Se foloseşte o dată pe săptămână, masând uşor câteva minute, în funcţie de particularităţile tenului. Pe piele rămân la final cristalele, care se îndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică o cremă hidratantă, emolientă, calmantă. După microdermabraziune se va evita expunerea pielii neprotejate la soare, tratamente cosmetice de albire a tenului, tratamente cu retinoizi etc. "

Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac Gerovital Plant

Ce cred eu despre produs:

Cum de cele mai multe ori când o folosesc am mâinile ude, faptul că are un ambalaj cu pompiţă e un mare plus. Cantitatea de produs folosită se dozează uşor iar două pompiţe sunt suficiente pentru a curăţa întreaga faţă. Are un miros dulce, pudrat şi foarte plăcut, asemănător cu al demachiantului.

Are o textură puţin neobişnuită pentru o cremă exfoliantă. Particulele exfoliante nu sunt vizibile însă pe măsură ce masaţi crema pe ten veţi începe să le simţiţi. Deşi nu aş putea spune că e un exfoliant foarte dur, dă o senzaţie uşoară de zgâriere pe faţă. Nu îmi simt faţa uscată după ce folosesc acest exfoliant dar uneori îmi rămâne pielea decojită pe nas lucru pe care nu l-am păţit decât după ce am început să folosesc această cremă. Deşi nu lasă impresia, se pare că e puţin mai agresivă cu tenul şi nu vă recomand să o folosiţi mai mult de o dată pe săptămână. Îmi lasă faţa destul de curată după folosire dar îmi lipseşte acea senzaţie de curăţare în profunzine.

Crema microderm-abraziune cu ulei ecocertificat de flori de mac Gerovital Plant

Cantitatea de produs mi se pare destul de mică pentru o cremă exfoliantă, iar cum la fiecare utilizare e nevoie de cel puţin două pompiţe, presimt că se va termina destul de repede.

Prin ambalaje, cu siguranţă această gamă a reuşit să iasă în evidenţă iar din produsele încercate, demachiantul este preferatul meu. Sunt curioasă să mai încerc produsele de păr şi loţiunea tonică antioxidantă.

Voi ce produse aţi încercat din această gamă şi care sunt preferatele voastre?

Add Comments

Brands