Holika Holika Real Butter Lip Balm

La începutul lunii decembrie am cumpărat balsamul de buze Holika Holika Real Butter Lip Balm de care sunt foarte încântată.

După cum ştiţi deja sunt o mare fană a produselor cosmetice asiatice (în special a celor coreene) şi îmi doresc să încerc cât mai multe. Datorită ambalajului dar şi datorită faptului că nu am mai avut nici un produs de la Holoka Holika (un brand Korean foarte cunoscut în Asia) am vrut să încerc balsamul de buze Real Butter Lip Balm.

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Date despre produs:

  • Brand: Holika Holika
  • Denumire: Real Butter Lip Balm
  • Preţ: poate costa între 7$ şi 9$, în funcţie de vânzător
  • Gramaj: 6g
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: Ebay (aici)

L-am cumpărat de pe Ebay de la seller-ul ddc*us. A ajuns destul de repede şi nu am avut probleme cu transportul. Am reuşit să îl câştig la o licitaţie şi am plătit pentru el doar 4.21$ (aproximativ 15lei).

Descriere produs:

"Face parte din noua serie de balsamuri de buze, gustoase, pe care pur şi simplu îţi doreşti să le mănânci. Buzele tale vor fi foarte hidratate de aceste balsamuri pe bază de uleiuri, care se absorb repede, tratează şi previn buzele uscate. Ingredientele pe bază de unturi vegetale naturale şi pure vor hrăni, înmuia şi vor ajuta buzele să îşi menţină supleţea pe tot parcursul zilei."

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Ce cred eu despre produs:

Ambalajul nu este foarte practic dar e tare drăguţ şi interesant. Arată ca un pachet mic de unt :) şi îmi place foarte mult. Cutiuţa e de metal, e foarte rezistentă şi nu pare un ambalaj ieftin.

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Au descris produsul foarte bine şi tot ce spun despre el este adevărat. Miroase subtil şi natural a unt şi vanile, şi îţi vine să îl mănânci iar după ce e aplicat pe buze, are un gust plăcut şi nu e deranjant deloc. Intră repede în buze şi le hidratează foarte bine. Nu simt acea peliculă uleioasă pe care se mai întâmplă să o simt la alte balsamuri de buze. Îmi place foarte mult.

Are o consistenţă puţin mai tare şi nu se ia foarte mult produs pe deget, dar în ciuda acestui fapt mi se pare că se consumă destul de repede.

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Holika Holika Real Butter Lip Balm

Îmi place şi îl consider un produs foarte bun, iar de când l-am cumpărat am uitat de celelalte balsamuri de buze pe care le am şi îl folosesc doar pe acesta. Din păcate se consumă repede şi este destul de greu de găsit iar preţul întreg nu este foarte atrăgător.

Add Comments

Brands