I Love: Roses

Pentru astăzi aveam planificat cu totul alt articol dar cum "socoteala din târg nu se potriveşte tot timpul cu cea de acasă", am ales să încep o nouă serie de articole, la care mă gândeam de ceva vreme, şi anume "I Love: ..." .

I Love: Roses

Pentru că în weekend am fost acasă la părinti, am reuşit să fac câteva poze minunate cu trandafirii din curte, voi inaugura această serie de articole "I Love: ..." cu articolul "I Love: Roses". Trandafirii sunt fără îndoială florile mele preferate, şi m-am gândit să vă arat ce produse de beauty folosesc care îmi amintesc de grădina cu trandafiri de acasă.

I Love: Roses

Nu aş putea spune că sunt o mare fană a produselor extrem de parfumate însă în ultima vreme am găsit produsele cu parfum de trandafiri foarte relxante pentru mine şi îmi oferă o stare de "bine" şi răsfăţ. E destul de greu să găseşti un produs cu parfum de trandafiri care să nu aibă un miros copleşitor şi să fie cât mai natural, de aceea m-am gândit să că arat câteva din produsele mele preferate.


Produse pentru îngrijire:

I Love: Roses; produse pentru infrijire


Crema de duş Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle - e un gel de duş cremos şi delicat iar mirosul este foarte natural şi extraordinar de plăcut. L-am cumpărat din magazinul Bamboo şi nu îl au tot timpul pe stoc însă din când în când aduc produse de la acest brand.

I Love: Roses; Crema de dus Baylis & Harding Royale Bouquet Rose & Honeysuckle


Setul de la Rosebud & Blossom, A handful of Roses - setul conţine o cremă de corp şi o loţiune pentru mâini şi corp. Loţiunea pentru mâini o folosesc în fiecare seară înainte de culcare, şi are un miros foarte plăcut şi relaxant. Produsele din această gamă le puteţi găsi în farmaciile Catena.

I Love: Roses:  setul de la Rosebud & Blossom, A handful of Roses


Apa naturală de trandafiri Naturalis - e un spray pe care îl folosesc în fiecare dimineaţă pentru a-mi împrospăta faţa, dar şi pe parcursul zilei ori de câte ori simt nevoia. Are un miros plăcut şi revigorant şi va fi perfect pentru zilele călduroase de vară. Îl puteţi găsi în farmaciile Catena. Găsiţi un review detaliat aici.

I Love: Roses; apa naturala de trandafiri Naturalis

I Love: Roses


Produse de make-up:

Etude House Rosy Tint Lips - textura e de vis, sunt foarte fine, se întind uşor şi se simt catifelat pe buze. E o senzaţie unică şi nemaipomenită. De fiecare dată când le folosesc pur şi simplu mă trimit cu gândul la petalele trandafirilor. Găsiţi un review detaliat aici.

I Love: Roses; Etude House Rosy Tint Lips

I Love: Roses; Etude House Rosy Tint Lips


Rujul Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114 - are cel mai plăcut miros de trandafiri pe care l-am întâlnit la un ruj.

I Love: Roses; Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114

I Love: Roses; Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114


Accesorii:

I Love: Roses

  • Gorgeous Red Rosette Patterned Nail Art Water Decals Transfers Sticker - e unu din produsele de la Born Pretty Store. Nu de mult am realizat un "Nail Of The Day" cu acest stickes, şi îl puteţi vedea aici.

  • Şi nu în ultimul rând, un lănţişor foarte frumos şi elegant de la AVON, pe care l-am cumpărat de multă vreme şi nu cred că îl mai puteţi găsi în catalogul lor.

În încheierea acestui articol vă las câteva poze din grădina mea de trandafiri; mi-ar fi plăcut să fie mai multe însă bateriile aparatului foto nu au ţinut cu mine :(

I Love: Roses

I Love: Roses

I Love: Roses

Am luat câţiva şi cu mine pentru a-mi aminti de acest weekend minunat :)

I Love: Roses

I Love: Roses

Dacă încorporez în rutina zilnică produse care să îmi amintească de lucrurile pe care le ador, mă simt mult mai veselă întrega zi şi mai încrezatoare în forţele proprii. Nu vi s-a întâmplat să simţiţi şi voi acest lucru?

Care sunt produsele voastre preferate care vă amintesc de parfumul trandafirilor?

Add Comments

Brands