Ojele Innisfree nr.7, nr.41 şi nr.48

Innisfree e unul din brand-urile mele preferate când vine vorba de produse coreene pentru îngrijirea tenului dar m-am gândit să încerc şi alte produse de la ei. Mi-au atras atenţia ojele lor iar astăzi vă voi prezenta cele 3 oje Innisfree din colecţia mea: nr.7, nr.41 şi nr.48.

Ojele au costat 3$ fiecare (aprox 12lei o ojă). Au o cantitate de 10ml de produs şi sunt disponibile într-o multitudine de culori. Le puteţi găsi aici.

Innisfree nail polish nr.7, 41 and 48

Îmi place foarte mult gama variată de culori pe care o au aceste oje. Culorile sunt extrem de frumoase şi nu aveţi cum să nu găsiţi o nuanţă atrăgătoare. Ambalajul de asemenea e micuţ şi compact ceea ce le face uşor de depozitat. Un alt lucru care îmi place la aceste oje e faptul că nu au un miros chiar atât de înţepător şi neplăcut. Se aplică uşor pe unghii, sunt opace din două straturi şi se usucă foarte repede. Au o rezistenţă medie, pe unghiile mele rezistând cam 2-3 zile.


Innisfree nail polish nr.7, 41 and 48

Oja Innisfree nr.7

Oja Innisfree nr.7 - deşi am o mulţime de oje galbene, nici una nu e atât de deosebită ca aceasta. E un galben închis ce duce mai mult spre culoarea dovleacului. Arată foarte bine pe unghii şi o ador.

Innisfree nail polish nr.7

Oja Innisfree nr.7
- aplicată în două straturi -

Innisfree nail polish nr.7


Oja Innisfree nr.41 - e o ojă cu particule mari de sclipici. Sclipiciul se distribuie foarte bine pe unghii şi în cantităţi mari. Poate fi folosită ca top coat peste o altă oja şi aplicată în unul sau două straturi în funcţie de intensitatea pe care doriţi să o aibă sclipiciul.

Innisfree nail polish nr.41

Oja Innisfree nr.41

Innisfree nail polish nr 41

Oja Innisfree nr.41
- aplicată în două straturi -

Innisfree nail polish nr.41


Oja Innisfree nr.48 - are o formulă interesantă; e un sclipici foarte fin ce seamănă mai degrabă cu pigmenţii pentru ochi. Are o strălucire mare şi dă unghiilor un aspect metalic. Într-un singur strat e destul de transparentă şi încă se poate vedea unghia dar aplicată în două straturi devine opacă. E o culoare foarte frumoasă şi intensă ce arată tare bine pe unghii.

Innisfree nail polish nr.48

Oja Innisfree nr.48

Innisfree nail polish nr 48

Oja Innisfree nr.48
- aplicată în două straturi -

Innisfree nail polish nr.48


Îmi plac foarte mult ojele Innisfree, în special nr.7 şi nr.48.

Care e preferata voastră?

Puteţi găsi câteva oje Innisfree şi în secţiunea de Blogsale a site-ului, aici.

Add Comments

Brands