În căutarea rujului roşu perfect I: Rujul MAC matte nuanţa Russian Red - Review and swatch

Chiar dacă prima mea experienţă cu rujurile Mac nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele asta nu m-a împiedicat să încerc şi alte rujuri de la ei aşa că de ziua mea de naştere am hotărât să mă răsfăţ cu încă un ruj MAC. Intenţionam să stau departe de rujurile lor matte dar după ce am încercat diferite nuanţe nu mi-am mai putut lua gândul de la rujul MAC matte nuanţa Rusian Red. Sunt foarte fericită cu alegerea făcută şi veţi afla în acest articol de ce.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

Primul ruj pe care l-am încercat de la MAC a fost rujul mat în nuanţa Please Me (review aici) şi deşi îmi place foarte mult nuanţa lui şi îl folosesc destul de des, are o formulă mai uscată şi nu e chiar cel mai bun prieten cu buzele crăpate. Acest lucru m-a făcut să mă feresc o perioadă de rujurile lor mate ... asta până am încercat nuanţa Russian Red. Mi-a plăcut atât de mult încât m-am hotărât să îl cumpăr chiar dacă face parte tot din gama lor mată.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

O să încep cu câteva date tehnice. E un ruj din gama mată, are 3g de produs, un termen de valabilitate de 4 ani şi are un preţ de 84lei. Ambalajul e rezistent, de o calitate destul de bună. Capacul stă bine închis aşa că nu va fi nici o problemă să îl purtaţi cu voi în geantă.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

Ei bine, cu toate că e un ruj mat, acesta nu e la fel de uscat ca şi nuanţa Please Me dar nici aspectul pe buze nu e chiar la fel de mat. Textura acestui ruj e mult mai bună, îl simt confortabil pe buze şi nici nu le usucă prea tare. Îl pot purta chiar şi atunci când buzele mele nu sunt în cea mai bună condiţie şi nu îmi accentuează crăpăturile din buze. Se pare că nu toate nuanţele au aceeaşi formulă, chiar dacă fac parte din aceeaşi gamă.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

E un ruj pigmentat, opac dintr-o singură aplicare şi foarte rezistent. Textura acestui ruj îl face să stea lipit de buze şi să nu se întindă. Nu e un ruj rezistent la transfer dar nici nu se ia de pe buze la fel de uşor precum o fac alte rujuri. Rezistă în jur de 5-6 ore pe buze după care simt nevoia să îl reaplic pentru a reîmprospăta culoarea. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că dacă mănânc cu puţină grijă, rezistă cu bine unei mese.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

Are o culoare foarte frumoasă şi e unul din rujurile mele roşii preferate. Deşi îl am de puţin timp, l-am purtat neîncetat şi m-a făcut să prind gustul rujurilor roşii. E o nuanţă de roşu ce poate fi purtată atât la ţinute casual cât şi la ţinute elegante şi pentru mine e cel mai uşor de purtat ruj roşu din colecţia mea. Aş renunţa fericită la jumătate din rujurile roşii pe care le am în favoarea acestuia.

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

MAC matte Rusian Red - Review and lips swatch

De data aceasta, verdictul meu este unul favorabil şi trebuie să recunosc că pur şi simplu am o mică obsesie pentru acest ruj. Pentru mine, punctul lui forte e culoarea dar îmi place şi formula şi rezistenţa rujului. Din păcate preţul lui e destul de mare pentru un ruj, dar dacă sunteţi în căutarea rujului roşu perfect merită să îi acordaţi o şansă. Dacă stau bine să mă gândesc câte rujuri roşii am cumpărat până să îl găsesc pe cel perfect, cu siguranţă am cheltuit mai mulţi bani decât preţul acestui ruj dar asta este...fără încercări nu am putea descoperi ce ne place şi ce ni se potriveşte mai bine.

Aţi încercat rujurile MAC? Cum vi se par?

Please share if you find this helpful ;)


Add Comments

Brands