Max Factor False Lash Effect Mascara

V-am întrebat nu de mult pe facebook şi pe google+ pentru ce produs (dintr-o lista de 5 produse alese de mine) vi-ar plăcea să vedeţi un review. Cele mai multe voturi le-a primit Max Factor False Lash Effect Mascara aşa că astăzi vă voi vorbi despre această mascara.

Max Factor False Lash Effect Mascara

  • Brand: Max Factor
  • Denumire: False Lash Effect Mascara nuanţa Black Brown
  • Preţ: costă în jur de 65lei (18.5$)
  • Gramaj: 13ml
  • Valabilitate: 6 luni de la deschidere
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor ce comercializează produse de make-up: Auchan, DM, Douglas etc.

Max Factor False Lash Effect Mascara

Ambalajul este negru mat cu scris argintiu şi arată foarte elegant. Peria e puţin cam mare şi butucănoasă şi are perii foarte mici. Se aplică foarte bine mascara cu ea dar trebuie să fiu puţin mai atentă pentru că mă pot murdări foarte uşor. Un alt lucru negativ la perie e faptul că dacă obişnuiţi să vă daţi cu rimel şi pe genele de jos, va fi foarte greu de realizat acest lucru fără să vă murdăriţi.

Eu o am în nuanţa Black Brown, şi după cum veţi putea vedea din pozele de mai jos, e o culoare destul de închisă, un negru cu uşoare tente maronii care pe genele mele arată destul de negru.

Max Factor False Lash Effect Mascara

La început, după prima utilizare, nu m-a impresionat foarte tare pentru că nu se lua mult produs pe perie şi am avut impresia că e uscată însă pe măsură ce am început să o folosesc, a început să îşi schimbe puţin textura şi a ajuns să îmi placă din ce în ce mai mult.

Cel mai mult îmi place aspectul de gene pline şi voluminoase dar în acelaşi timp natural, pe care îl oferă această mascara. Într-adevăr genele par mult mai voluminoase şi arată foarte bine, fără să aibă un aspect de gene încărcate. Un alt lucru care îmi place foarte mult la această mascara e faptul că are o textură uşoară şi o pot aplica în mai multe straturi fără să îmi încarce prea tare genele sau să le adune.

La capitolul rezistenţă trebuie să recunosc că nu m-a impresionat foarte tare. Dacă o am pe gene o perioadă mai îndelungată, la sfârşitul zilei parcă începe să se sfărâme puţin şi mă înnegresc sub ochi de aceea prefer să o port în zilele în care nu am foarte multe activităţi şi nu o ţin pe gene toată ziua. Mi s-a întâmplat să ies în oraş cu soţul meu, şi după câtva timp să îmi spună că sunt puţin neagră pe la ochi, ceea ce nu mi s-a întâmplat cu rimelurile pe care le-am folosit până acum, şi anume cele de la Baviphat. Cele care aveţi această mascara spuneţi-mi vă rog dacă aţi păţit şi voi la fel sau doar în cazul meu se întâmplă acest lucru?

În pozele de mai jos puteţi vedea cum arată pe gene, aplicată la un singur ochi.

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara nuanţa Black Brown

Aşa arată pe gene, aplicată la ambii ochi.

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara

Max Factor False Lash Effect Mascara nuanţa Black Brown

Îmi place volumul pe care îl dă însă din cauză că se ia atât de uşor de pe gene mă îndoiesc că o voi recumpăra plus că şi preţul de aproximativ 65lei (18.5$) este destul de mare. Puteţi găsi rimeluri care să ofere volum asemanator, şi la preţuri mai mici. În continuare mascara mea preferată rămâne cea de la Baviphat, la care îi puteţi găsi un review detaliat aici.

Add Comments

Brands