Maybelline Color Tattoo nuanţa
05 Eternal Gold

După ce am încercat fardul cremă Maybelline Color Tattoo nuanţa 65 Pink Gold (review aici), mi-a plăcut atât de mult încât am cumpărat şi nuanţa 05 Eternal Gold.

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Ce m-a atras la această nuanţă a fost faptul că mă încânta tare mult ideea de a-l purta în special vara, cu tenul bronzat. Mă şi vedeam în concediu, stând la piscină, cu un machiaj auriu, simplu dar de efect şi foarte rezistent ... aşa că am simţit că am neapărat nevoie şi de această nuanţă :)

L-am cumpărat din Auchan şi a costat 27.65lei (7.9$), are o cantitate destul de mare de produs şi un termen de valabilitate de 2 ani.

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

L-am încercat pe mână în magazin şi mi-a plăcut faptul că nu părea să aibă bucăţi mari şi foarte evidente de sclipici, ci bucăţi foarte mărunte care reflectă uşor lumina. E o nuanţă frumoasă de auriu şi arată tare bine în lumina soarelui.

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Are textura puţin mai moale şi mai cremoasă decât în cazul nuanţei 65 Pink Gold, şi de multe ori mi se întâmplă să iau mai mult produs pe deget decât aş avea nevoie.

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Maybelline Color Tattoo nuanţa 05 Eternal Gold

Culoarea e frumoasă şi se vede destul de bine pe pleoape însă în comparaţie cu cealaltă nuanţă (65 Pink Gold) care are o culoare mai opacă iar sclipiciul e mai puţin evident, această nuanţă (05 Eternal Gold) are culoarea de bază mai transparentă şi e mai evident sclipiciul decât culoarea în sine. Din acest punct de vedere prefer nuanţa 65 Pink Gold şi mi-ar fi plăcut ca şi această nuanţă să aibă culoarea în sine mai aurie iar sclipiciul să nu fie aşa evident.

Partea bună e faptul că e un fard foarte rezistent (rezistă la apă) ceea ce îl face perfect pentru zilele călduroare de vară, şi nu se întinde deloc. Stă exact unde l-am pus şi nu există riscul să mă trezesc cu sclipici pe toată faţa cum se mai întâmplă uneori în cazul fardurilor cu scipici.

În pozele de mai jos puteţi vedea cum arată pe pleoape.

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Maybelline Color Tattoo nuanţa 05 Eternal Gold

Maybelline Color Tattoo nuanta 05 Eternal Gold

Cel mai mult îmi place să îl aplic cu degetul şi să întind foarte bine culoarea pentru a nu avea pleoapele pline de sclipici ci doar pentru a străluci uşor. Îmi place cum arată în acest fel şi într-adevăr e o culoare frumoasă şi foarte potrivită pentru vară.

Aplicat cu pensula nu se întinde uniform şi în unele locuri culoarea e mai intensă decât în altele, de aceea trebuie neapărat să folosesc şi o pensulă de blending pentru a uniformiza culoarea. Acest look nu e preferatul meu pentru că nu îmi place să am pleoapele foarte strălucitoare şi am impresia că nu mă aventajează aplicat în acest fel.

Deşi nu are exact culoarea la care visam, îmi place că e foarte rezistent şi aplicat în cantităţi mici dă un efect plăcut pleoapelor. Trebuie să recunosc că m-au impresionat fardurile cremă Maybelline Color Tattoo şi chiar dacă au preţul destul de mare pentru un singur fard de pleoape, îşi merită toţi banii. Mi-ar fi plăcut să aibă şi la noi în ţară mai multe culori disponibile.

Aţi încercat aceste farduri? Vouă ce impresie vi-au făcut?

Add Comments

Brands