Spuma de curăţare Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Tenul meu se înţelege de minune cu produsele coreene, drept urmare am introdus în rutina zilnică din ce în ce mai multe produse coreene. Mi-a plăcut foarte mult gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam (review aici), pe care din păcate l-am terminat, dar mi-am dorit să încerc ceva nou aşa că am hotărât să îl înlocuiesc tot cu un produs coreean şi anume cu spuma de curăţare Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam.

Am încercat până acum câteva produse de la Missha şi mi-au lăsat o impresie foarte bună. Cu siguranţă voi mai încerca produse de la acest brand :)

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Date despre produs:

 • Brand: Missha
 • Denumire: Creamy Latte -Chocolate- Cleansing Foam
 • Preţ: poate costa între 6.5$ şi 9$, în funcţie de vânzător
 • Gramaj: 172ml
 • Valabilitate: 12 luni
 • Disponibilitate: o puteţi găsi în 3 variante, Chocolate, Strawberry şi GreenTea, pe Ebay (aici), dar şi pe alte site-uri ce comercializează produse cosmetice coreene.

Am cumpărat-o de pe Ebay de la seller-ul IamLove-shop şi a costat 6.52$ (aprox 23lei). A ajuns în 2 săptămâni şi nu am avut probleme cu transportul.

Descriere produs:

"Chocolate Latte oferă nutriţie abundentă, care previne îmbătrânirea pielii şi pierderea de vitalitate. E o spumă moale ce hidratează pielia chiar şi după clătire. Ingredienre: conţine 516ml de Chocolate Latte, ciocolata conţine o cantitate semnificantă de polyphenol care ajută la fermitatea pielii iar laptele conţine proteine şi minerale care oferă pielii hidratare."

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Ce cred eu despre produs:

Are o cantitate mare de produs iar ambalajul e simplu şi foarte atent lucrat. Se vede că au investit mult efort şi în ambalaj şi îmi place foarte mult cum arată. Din păcate informaţiile sunt trecute doar în coreeană dar pe toate site-urile de unde o puteţi cumpăra găsiţi descrierea produsului în limba engleză.

Miroase extraordinar de bine, a lapte cu ciocolată şi e o mare plăcere să o folosesc. De obicei o folosesc seara după demachiere dar îmi place să o folosesc şi dimineaţa după ce mă trezesc, pentru că mirosul e uşor revigorant şi parcă mă trezeşte din somn :)

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Are consistenţa unei spume de ciocolată, până şi culoarea e uşor maronie, şi îmi place foarte mult cât de moale şi fină se simte pe faţă. În contact cu apa, spuma nu se diluează foarte tare ci rămâne destul de densă şi foarte cremoasă.

Eu o folosesc ca al doilea pas în demachiere, după ce am folosit înainte demachiantul meu zilnic pentru a-mi înlătura machiajul, şi îmi curătă foarte bune excesul de ulei şi restul de machiaj rămas pe ten. Îmi lasă tenul curat şi plăcut la atingere.

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

 Missha Creamy Latte - Chocolate - Cleansing Foam

Deşi varianta cu Ciocolată e indicată mai mult pentru tenul uscat, iar pentru tenul gras cum e al meu e recomandată cea cu Ceai Verde, am optat pentru cea cu Ciocolată dar mi se potriveşte foarte bine şi aceasta. Simt cum îmi curăţă excesul de sebum, îmi lasă tenul hidratat însă nu e atât de hidratantă încât să îl simt încărcat.

Un alt lucru care îmi place foarte mult la această spumă de curăţare, e faptul că am observat un uşor efect de "albire" pe care îl are asupra tenului, cu toate că nu e menţionat acest lucru. Îmi lasă tenul mai luminos şi mai uniform ca şi culoare, şi îmi place foarte mult acest aspect.

Din păcate această spumă are şi o parte mai neplăcută şi anume faptul că e puţin cam dură pentru zona ochilor. O folosesc pe toată faţa, chiar şi pe ochi, însă trebuie să am grijă să ţin ochii bine închişi pentru că dă o senzaţie tare neplăcută dacă ajunge în ochi.

Îmi place foarte mult ca şi miros, textură şi efecte asupra pielii şi nu prea mă încântă faptul că îmi provoacă neplăceri dacă îmi intră în ochi, dar cu puţină atenţie pot evita lucrul acesta. E foarte lăudată şi varianta cu căpşuni şi mi-ar plăcea să o încerc la un moment dat şi pe aceea.

Add Comments

Brands