Masca de păr Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

Cu toate ştim cât de greu e să găsim produse pentru păr care să funcţioneze şi într-adevăr să facă ceva pentru părul nostru. După ce am tot încercat diferite măşti/tratamente pentru păr în sfârşit pot să spun că am găsit una care m-a impresionat aşa că astăzi m-am gândit să vă povestesc câteva cuvinte despre ea.

Pentru că mi-au plăcut foarte mult produsele coreene pentru ten dar şi cele de make-up încercate, m-am gândit să ofer o şansă şi produselor lor de păr. Aşa am dat peste masca de păr Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment care m-a impresionat încă de la prima utilizare şi care a devenit fără îndoială masca mea de păr preferată.

Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

Date despre produs:

  • Brand: Missha
  • Denumire: Procure Intensive Repairing Hair Treatmen
  • Preţ: costă în jur de 9$ (aprox 37lei)
  • Gramaj: 150ml
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: o puteţi găsi pe Ebay (aici), dar şi pe alte site-uri ce comercializează produse cosmetice coreene cum sunt: beautynetkorea.com
  • şi en.koreadepart.com.

Descriere produs:

"Prin nutrienţii bogaţi pe care îi oferă, acest tratament ajută la refacerea părului deteriorat. Datorită conţinutului de vitamine, lecitină, keratină şi aminoacizi, hidratează profund părul şi îi oferă un aspect sănătos."

Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

Ce cred eu despre produs:

În primul rând îmi place faptul că produsul e ambalat într-un tub şi nu într-un borcan cu capac. Pentru produsele de păr, acest tip de ambalaj pentru mine e mai practic şi mai uşor de folosit. Nu trebuie să mă chinuiesc să îi pun capacul la loc mai ales când am mâna udă şi alunecoasă de la produsele folosite în baie.

Miroase extraordinar de bine iar mirosul se menţine destul de mult în păr. Nu e un miros extrem de intens dar e foarte plăcut şi mă trimite cu gândul la produsele de păr folosite în saloanele profesionale. De fiecare dată când folosesc acest produs nu prea mai vreau să folosesc şi alte produse pentru păr doar pentru a nu-i schimba mirosul...atât de mult îmi place :)

Missha Procure Intensive Repairing Hair Treatment

Are o consistenţă puţin mai groasă decât măştile de păr obişnuite. Nu alunecă din păr şi nici nu trebuie să folosiţi o cantitate foarte mare de produs aşa că o să vă ţină destul de mult timp. De obicei atunci când folosesc această mască, sar peste aplicarea unui balsam de păr. O aplic după şamponare şi o las să stea în păr între 5 şi 10 min după care o clătesc.

E foarte hidratantă, îmi descurcă părul şi îl lasă strălucitor şi plăcut la atingere. Într-adevăr lasă părul hidratat şi îi oferă un aspect mai sănătos. Eu am un păr destul de problematic (ondulat, cu firul subţire şi fără prea mult volum la rădăcină) şi îmi place foarte mult faptul că această mască deşi îmi lasă părul mătăsos şi mai disciplinat, nu îi ia din volum cum mi se întamplă cu alte măşti. Părul e mai uşor de coafat şi miroase superb. De fiecare dată când o folosesc, retrăiesc experienţa unui tratament la salon :)

Îmi place extrem de mult acestă mască şi părul meu arată mult mai bine atunci când o folosesc. E cea mai bună mască pe care am încercat-o până acum. Preţul e destul de accesibil şi după părerea mea poate fi comparată cu produsele mai scumpe care se găsesc în magazinele noastre. Singurul dezavantaj e faptul că poate fi cumpărată doar din magazinele online şi durează câteva săptămâni până ajunge produsul.

Add Comments

Brands