Masca de faţă Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask

Zilele trecute am încercat o nouă mască de faţă asiatică de tip "foaie de bumbac" pe care pur şi simplu o ador şi vreau să vă povestesc şi vouă mai multe lucruri despre ea.

Mitomo e o companie japoneză dar produsele lor sunt fabricate în Koreea. Printre gamele lor cele mai cunoscute se numără Mitomo, Soo, Beauty Frends.

Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask

E o mască antioxidantă şi hidratantă, îmbogăţită cu vitamine şi minerale naturale ale solului. Nu conţine parabeni.

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask

Nu am ştiut la ce să mă aştept de la această mască pentru că nu are nici o informaţie în limba engleză. După ambalaj şi după nume, mă gândeam că va fi mai "ciudată" şi că va conţine un fel de pământ, dar este la fel ca şi restul măştilor asiatice de tip "foaia de bumbac " pe care le-am încercat. Mă aşteptam să aibă un miros respingător dar are un miros parfumat şi foarte plăcut, care îmi place extrem de mult.

Foaia de bumbac este fină şi subţire şi e foarte bine îmbibată în esenţă, aceasta fiind mult mai multă decât la alte măşti. Aceasta are 25g de esenţă pe când altele au doar 21-23 şi lucrul acesta se observă încă din momentul în care e scoasă masca din ambalaj.

Esenţa are o consistenţă apoasă, este uşoară şi se absoarbe foarte repede în piele, iar faţa nu îmi rămâne deloc lipicioasă după înlăturarea măştii. Pe toată perioada în care ţin masca pa faţă, îmi oferă o senzaţie plăcută de relaxare. Datorită esenţei mai multă, o pot ţine pe faţă aproximativ o oră fără nici o problemă. O puteţi ţine şi mai puţin (20-30 min, cât este timpul indicat ) dar mie îmi place să o ţin până începe să se usuce. Nu mă deranjează să stau aşa mult cu masca pe faţă pentru că mă relaxează dar prefer să o folosesc la sfârşit de săptămână pentru că atunci am mai mult timp la dispoziţie.

Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask

Îmi lasă faţa revigorată, pielea pare mai întinsă şi este foarte fină şi plăcută la atingere. De asemenea îmi place şi faptul că îmi hidratează pielea dar fără să o încarce deloc. Îmi place foarte mult felul în care îmi arată faţa după ce folosesc această mască şi e perfectă pentru a reîmprospăta faţa după o săptămână lungă şi obositoare.

Îmi place enorm de mult această mască şi a devenit preferata mea. Nu regret decât faptul că e destul de greu de găsit iar pe ebay nu e disponibilă tot timpul; la fel se întâmplă şi pe alte site-uri cu produse cosmetice asiatice.

Am mai încercat de la ei măştile din gama Soo, (Natural Rich Soo Cucumber Essence Sheet Mask - review aici şi Natural Rich Soo Vitamin Essence Sheet Mask - review aici) dar aceasta mi-a plăcut cel mai mult. Dacă aveţi ocazia să o cumpăraţi vi-o recomand cu căldură.

Add Comments

Brands