Cele mai folosite produse
în luna martie

A mai trecut încă o lună şi a venit momentul pentru articolul cu "Cele mai folosit produse în luna martie". Îmi place să rotesc produsele pe care le folosesc, şi în fiecare lună încerc să folosesc produse noi, iar în felul acesta mă asigur că mă folosesc de toate produsele mele de make-up.

Most used beauty produscts in March 2014


Produse pentru faţă:

Most used beauty produscts in February 2014: 
		 Rimmel London Wake Me Up concealer, The Face Shop Oil Free BB Cream, AVON Planet Spa ginseng revitalising 
		 face mask

 • În afară de demachiant şi crema hidratantă pe care le folosesc zilnic, dar pe care nu le-am adăugat în acest articol pentru că sunt aceleaşi în fiecare lună, luna aceasta cel mai folosit produs pentru îngrijirea feţei a fost masca de faţă revitalizantă cu ginseng de la Planet Spa AVON. E o mască de tip peeling, adică se lasă pe faţă până se usucă şi pe urmă pur şi simplu se trage de pe faţă. E o mască ce îmi place foarte mult şi o folosesc cu plăcere.

 • În zilele când simţeam nevoia să folosesc un produs care să îmi facă faţa să arate mai bine, am apelat aproape de fiecare dată la The Face Shop Oil Free BB Cream pentru ten gras şi cu probleme. Ador acest BB cream şi e perfect pentru mine. Găsiţi un review detaliat aici.

 • În momentul de faţă corectorul meu preferat este Rimmel London Wake Me Up. Îşi face traba foarte bine de fiecare dată şi pot apela cu încredere la el.


Produse de make-up:

Most used beauty produscts in February 2014: 
		 Holika Holika Real Butter Lip Balm, Rimmel London 022 Brixton Brown, Etude House Lovely Cookie Blusher în 
		 nuanţa #3 Raspberry Tarte, AVON Extra Lasting lipsticks

 • Ca şi farduri de pleoape cel mai mult am folosit paleta de la Rimmel London 022 Brixton Brown. Are culori naturele şi îmi place foarte mult. Găsiţi un review detaliat aici.

 • Cel mai folosit fard de obraz a fost Etude House Lovely Cookie Blusher în nuanţa #3 Raspberry Tarte. E un roziu destul de natural şi foarte plăcut. Găsiţi un review detaliat aici.

 • Luna aceasta am redescoperit rujurile AVON Extra Lasting iar cele mai folosite au fost nuanţele Rose Creme şi Vintage Pink. Cunt cremoase, pigmentate şi au culori foarte frumoase. Eu la am în varianta veche. Găsiţi un review detaliat aici.

 • Balsamul meu favorit din toate timpurile, nu doar luna aceasta este Holika Holika Real Butter Lip Balm. E genial. Hidratează foarte bine buzele şi miroase delicios. Găsiţi un review detaliat aici.


Parfum:

Most used beauty produscts in February 2014: Apa de toaleta Slip Into... Daring

 • Apa de toaletă Slip Into... Daring - o am de ceva vreme însă o perioadă am încetat să o folosesc. Luna aceasta am redescoperit-o şi am folosit-o atât de mult încât aproape am terminat-o. Miroase tare bine şi uitasem cât de mult îmi place.


Ce produse aţi folosit voi cel mai mult luna aceasta?

Add Comments

Brands