Balsamurile de buze NIVEA

Astăzi m-am gândit să vă povestesc experienţa mea cu balsamurile de buze de la NIVEA. Eu am 3 varianre: NIVEA pure & natural - MILK & HONEY, NIVEA Soft Rose şi NIVEA Fruity Shine - Cherry.

Balsamurile de buze NIVEA

Balsamurile NIVEA le puteţi găsi aproape oriunde, de la farmacii până la supermarket-uri şi au preţuri destul de rezonabile. Eu le-am cumpărat din Kaufland şi au costat în jur de 7 lei.

Fiecare balsam se comportă diferit. Din cele 3 pe care le am, am nimerit unul care îmi place foarte mult însă e şi unul care nu îmi place deloc.

Balsamurile de buze NIVEA

Balsamurile de buze NIVEA Fruityn Shine Cherry

NIVEA Fruity Shine - Cherry : e un balsam care pot să spun că îmi place, chiar dacă nu e preferatul meu. Îmi place că oferă un luciu frumos buzelor şi puţină culoare. Şi mirosul lui e foarte plăcut; e un miros natural de cireşe. Nu e un balsam foarte hidratant de aceea trebuie aplicat mai des. Mi se pare foarte potrivit pentru primăvară pentru că oferă o culoare foarte frumosă şi proaspătă buzelor, iar primăvara nici nu avem nevoie de aşa multă hidratare ca şi în sezonul rece.
Dacă îl voi recumpăra... DA.

Balsamurile de buze NIVEA Milk & Honey

NIVEA Milk & Honey : e preferatul meu. E un balsam foarte hidratant şi hrănitor, ţine destul de mult pe buze şi nu trebuie reaplicat foarte des. Eu obişnuiesc să îl aplic şi seara înainte de culcare, iar până dimineaţa am buzele foarte moi şi hidratate. Toată iarna buzele mele nu au fost deloc uscate şi au arătat foarte bine. Un alt lucru care îmi place la acest balsam e faptul că nu înmoaie excesiv buzele încât să se "decojească" cum am păţit cu alte balsamuri.
Dacă îl voi recumpăra...în mod sigur DA.

Balsamurile de buze NIVEA Soft Rose

NIVEA Soft Rose : e balsamul care îmi place cel mai puţin dintre cele 3; aş putea să spun chiar că nu îmi place deloc. Are un miros plăcut dar nu miroase deloc a trandafiri şi are şi puţină culoare însă nu foarte evidentă. Ce nu îmi place deloc la acest balsam e faptul că în loc să simt că îmi protejază buzele am impresia că le usucă mai tare. L-am folosit de mai multe ori şi de fiecare dată am aceeaşi senzaţie. Dacă îl voi recumpăra... în mod sigur NU.

Add Comments

Brands