Manichiură elegantă pentru evenimente

Cine spune că nu putem realiza acasă o manichiură destul de sofisticată încât să o putem purta la evenimente gen nuntă, botez, bal? Nu de puţine ori mi s-a întâmplat ca înaintea unui eveniment să nu am suficient timp şi pentru o manichiură elaborată la salon şi sunt convinsă că aţi păţit şi voi acest lucru aşa că în articolul de astăzi vă voi arăta o manichiură suficient de elegantă pentru a putea fi purtată la un eveniment.

Manichiura eleganta pentru evenimente

Nu a fost deloc planificat acest articol dar în încercarea mea de a descoperi noi modalităţi în care pot folosi oja mentă de la Farmasi nr. 138, am născocit această manichiură care mi-a plăcut atât de mult încât neapărat am vrut să v-o arat. E o manichiură frumoasă, elegantă ce poate fi purtată cu lejeritate la evenimente gen nuntă, botez, bal dar nu numai.

Pentru realizarea unei manichiuri mai elaborate, pe lângă ojele obişnuite aveţi nevoie şi de câteva ustensile. Această manichiură am realizat-o folosind kit-ul pentru Nail Stamping de la Born Pretty Store însă poate fi folosit orice alt kit de ştampilare atât timp cât îşi face bine treaba.

Born Pretty store Nail Stampink Kit

Iată ce conţine kit-ul meu:

  1. Rose Flower Nail Art Stamping Template Image Plate BORN PRETTY BP73 (2.09$) aici
  2. 2pcs/set Clear Jelly Nail Art Stamper Clear Silicone Marshmallow Nail Stamper & Scraper (2.99$) aici

Iată ce produse am folosit:

Manichiura eleganta pentru evenimente

  1. Oja Farmasi nr. 138 (review and swatch aici)
  2. Oja Avon nailwear pro+ Chilling Teal (review and swatch aici)
  3. Oja Avon Magic Effects matte white
  4. Top coat-ul Avon Magic Effects matte (review and swatch aici)
  5. Oja Moyra nr.28
  6. Kit-ul pentru nail stamping Born Pretty

Am aplicat oja Farmasi în două straturi, pe toate unghiile. Peste oja Farmasi, am aplicat pe jumătate de unghie oja Avon nailwear pro+ Chilling Teal iar pe cealaltă jumătate top coat-ul mat de la AVON. Pe jumăteatea unde am aplicat oja Avon nailwear pro+ Chilling Teal am ştampilat un model floral folosind oja Avon Magic Effects matte white iar la final am delimitat cele două părţi trasând o linie subţire cu oja Moyra nr.28. Oja argintie Moyra aduce un plus de eleganţă acestei manichiuri şi e o ojă pe o folosesc deseori în modelele mele ... nu ştiu ce m-aş face fără ea. Ca să nu o mai lungesc cu vorba, las imaginile să vorbească de la sine.

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiura eleganta pentru evenimente

Dacă sunteţi curioase să încercaţi produsele Born Pretty Store, puteţi vedea secţiunea lor cu noutăţi aici iar pentru o reducere de 10% nu uitaţi să folosiţi codul RQX31.

Ce părere aveţi? Vă place modelul? Dacă doriţi să reproduceţi această manichiură, aştept cu nerăbdare să văd cum v-a ieşit. Puteţi să îmi trimiteţi pozele pe adresa de email mybeautykiss@gmail.com sau pe pagina de facebook.

Add Comments

Brands