Natural Rich Soo Essence Sheet Mask
- Vitamin -

O altă mască de faţă pe care am încercat-o şi despre care vreau să vă vorbesc este Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Vitamin. Am folosit deja trei astfel de măşti şi aceasta îmi place cel mai puţin.

Natural Rich Soo vitamin essence Sheet Mask

Este o mască cu esenţă, special formulată pentru a ajuta ingredientele active să intre mai bine în piele. Am cumpărat-o de pe ebay şi a costat în jur de 2 dolari însă o puteţi găsi şi pe alte site-uri. Pe ambalaj scrisul e din păcate doar în coreeană dar toate site-urile de unde o puteţi cumpăra oferă informaţii despre produs în limba engleză.

Natural Rich Soo Vitamin essence Sheet Mask

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Conţine 23g de esenţă, este potrivită pentru toate tipurile de ten şi promite:
-Vitamina C îmbunătăţeşte tonusul pielii, hidratează şi menţine pielea luminoasă;
-Acidul Ascorbic face pielea mai puternică, inhibă reacţiile alergice şi previne îmbătrânirea pielii;
-Acidul Hyaluronic oferă pielii hidratare şi un aspect sănătos.

Instrucţiuni : pe faţa curată se aplică foaia de bumbac şi se lasă 15-20 minute după care se masează faţa până se absoarbe tot serul. Eu obişnuiesc să o ţin aproximativ 30 de minute ca să intre mai mult ser în piele.

Natural Rich Soo cucumber vitamin Sheet Mask

Are un miros subtil, plăcut şi uşor relaxant. Chiar dacă aveţi pielea foarte sensibilă nu o să vă deranjeze deloc mirosul.

Conţine foarte multă esenţă şi îmi place că îmi rămâne să o folosesc şi pe mâini şi în zona gâtului. Foaia de bumbac este bine îmbibată, e subţire şi se lipeşte bine de faţă.

Esenţa e foarte uşoară, se absoarbe repede în piele. După aplicare faţa rămâne puţin lipicioasă şi această senzaţie dispare cam după 15-20 minute. E uşor hidratantă şi nu încarcă faţa însă nu este una dintre cele mai hidratante măşti pe care am încercat-o. Deşi e o mască ce promite multe în afară de hidratare, celelalte efecte nu au fost vizibile pentru mine. Poate folosită pe o perioadă îndelungată să fie vizibile şi alte efecte dar folosită o dată sau de două ori, e doar o mască de faţă confortabilă şi uşor hidratantă.

E o mască plăcută dar nu e preferata mea.

Add Comments

Brands