Apa de trandafiri Naturalis

Vi-am mai arătat în unele din articolele mele apa de trandafiri de la Naturalis, dar pentru că nu vi-am dat foarte multe datalii despre ea, astăzi am să vă vorbesc despre experianţa mea cu această apă de trandafiri.

Nu obişnuiam să folosesc produse pentru faţă sub formă de spray, ci mai degrabă optam pentru creme sau seruri, însă trebuie să recunosc că mi-a făcut plăcere să folosesc acest produs şi aproape că l-am terminat.

Apa de trandafiri Naturalis

Date despre produs:

  • Brand: Naturalis
  • Denumire: apă de trandafiri
  • Preţ: costă în jur de 10lei (2.8$)
  • Gramaj: 125ml
  • Valabilitate: data de expirare e trecută pe ambalaj şi diferă în funcţie de lotul din care face parte produsul
  • Disponibilitate: o puteţi găsi în farmaciile Catena

Descriere produs:

"Apa de trandafiri este un tonic natural, obţinut prin distilarea florilor de Rosa Damascena Mill. Calmează, hidratează şi împrospătează pielea.
Întrebuinţare: aplicaţi apa de trandafiri cu ajutorul unei dischete demachiante pe piele sau puneţi o compresă umedă pe zona afectată."

Ce cred eu despre produs:

Îmi place ambalajul datorită faptului că are o pompiţă care pulverizează foarte bine şi destul de fin produsul. Un alt lucru care îmi place la ambalaj e faptul că sticluţa este dintr-un plastic transparent şi se poate vedea cu exactitate cantitatea de produs rămasă. Pentru mine lucrul acesta e foarte folositor pentru că voi şti cu exactitate când voi termina produsul.

Apa de trandafiri Naturalis

Miroase a trandafiri binenteles, iar mirosul se simte destul de tare. Mi-a luat 2-3 utilizări până mi s-a obişnuit pielea cu el. Nu mi-a provocat nici un fel de iritaţii sau apariţii de coşuri, însă dacă aveţi pielea foarte sensibilă şi nu vă priesc produsele parfumate, s-ar putea să vă ia mai mult până vă obişnuiţi cu acest parfum sau s-ar putea chiar să nu fie deloc pe placul vostru.

Eu nu o folosesc după indicaţii, ci o pulverizez în fiecare dimineaţă pe faţă pentru a-mi hidrata şi împrospăta tenul, şi o reaplic pe parcursul zilei dacă simt nevoia. De asemena îmi place să o mai aplic atunci când folosesc produse de machiaj care dau feţei un aspect prăfos, pentru că o uşoară pulverizare îmi face faţa să arate natural şi să nu pară încărcată de machiaj.

Mai ales pe perioada verii, când mi-e foarte neplăcut să folosesc ziua creme de faţă, îmi place să folosesc această apă de trendafiri pentru că nu îmi încarcă deloc tenul, îl împrospătează şi îl hidratează uşor, iar dacă ţin produsul în frigider înainte de folosire, îmi oferă o senzaţie foarte plăcută de răcorire care se menţine un timp.

Ingrediente:

Rosa Damascena Flower Water, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol.

Ca părere aveţi de această apă de trandafiri? Aţi încercat-o?

Add Comments

Brands