Noutăţile lunii Aprilie în magazinele Melkior

Melkior e un brand nou descoperit de mine şi trebuie să recunosc că au început să îmi placă produsele lor dar cel mai mult îmi place faptul că îşi măresc colecţiile cu produse noi destul de des. Dacă sunteţi ca mine şi vă place să fiţi la curent cu tot ce se lansează nou pe piaţă, vă invit să descoperiţi ce produse noi puteţi găsi în magazinele Melkior începând de luna aceasta.

Noutatile lunii Aprilie la Melkior


Colecţia Be Yourself de la Melkior aduce încă 2 nuanţe noi de farduri de pleoape: Spring Green şi Joyeux. Se găsesc atât sub forma de fard la cutie cu oglindă, cât şi sub formă de rezervă.

Noutatile lunii Aprilie la Melkior


nuanţa Joyeux - 27lei aici


Noutatile lunii Aprilie la Melkior


nuanţa Spring Green - 27lei aiciEyeliner lichid alb. Descriere produs: "Noul Eyeliner lichid alb are o formulă pe bază de apă, o culoare intensă şi un finish mat. Asigură acoperire foarte bună, se usucă rapid, nu se întinde şi durează toată ziua. Se aplică pe pleoapa exterioară a ochiului. Cu ajutorul aplicatorului inovator se pot crea linii dramatice sau fine (descriere oferită de Melkior)."

Noutatile lunii Aprilie la Melkior


Eyeliner lichid alb - 39lei aici


Produsele le puteţi găsi în magazinele Melkior sau online pe www.melkior.ro

O veste bună pentru fetele din Ploieşti: s-a deschis Magazinul Melkior din Ploiesti Shopping City!!!

Sunt foarte curioasă să încerc nuanţa verde de fard de pleoape mai ales că de mult caut o nuanţă verde care să nu arate ciudat pe pleoapele mele iar până acum nu prea am avut noroc. Dacă ştiţi farduri de pleoape verzi, bune, lăsaţi-mi recomandările voastre în comentarii ;)

Aţi încercat produsele Melkior? Care sunt preferatele voastre?

Add Comments

Brands