Ojele Wibo

La fel ca rujurile, ojele sunt produsele care îmi captează atenţia într-un magazin şi mereu sfârşesc prin a cumpăra cel puţin una. Ojele Wibo mi-au atras atenţia prin ambalajele lor mai profesionale şi varietatea largă de culori iar cum nu mai încercasem minic de la ei, am ales 3 oje din 3 game diferite pentru a vedea care se comportă mai bine pe unghii.

Wibo nail polish nr.18, 540 and 2

Wibo e un brand polonez iar produsele lor pot fi găsite în magazinele DM. Nu au doar oje ci şi produse de make-up iar preţurile lor sunt foarte accesibile. Ojele costă în jur de 10lei şi au o cantitate de 8.5ml de produs.

Deşi am luat 3 oje din game diferite, toate se comportă la fel de bine. Textura nu e nici prea groasă nici prea lichidă, oja se întinde foarte uşor pe unghii şi rezistă până la 4 zile. Acoperă bine unghia dintr-un singur strat însă consider că e nevoie de două straturi pentru ca manichiura să arate impecabil. Chiar şi oja din gama 1 Coat Manicure, are nevoie de două straturi. Singura care mi s-a părut suficient de opacă într-un singur strat e oja Wibo Glamour Satin nr.2 dar probabil acest lucru se datorează şi culorii închise pe care o are această ojă. Se usucă repede şi nu rămân urme inestetice pe unghii. Au un luciu frumos care se păstrează până înlăturaţi oja.


Oja Wibo 1 Coat Manicure nr.18 - eram în căutarea unei oje nude care să nu arate ciudat pe unghiile mele iar acesta e cel mai frumos nude pe care l-am încercat până acum. E o culoare apropiată nuanţei pielii, nu iasă prea tare în evidenţă şi dă impresia de alungire a degetelor. E o culoare foarte frumoasă şi uşor de purtat. Deşi e o ojă 1 Coat Manicure, e nevoie de două straturi pentru a fi opacă în totalitate.

Wibo nail polish nr.18

Oja Wibo 1 Coat Manicure nr.18

Wibo nail polish nr.18

Oja Wibo 1 Coat Manicure nr.18 - aplicată în două straturi


Oja Wibo Extreme Nails nr.540 - e tot un fel de nude însă mai închis şi cu subton maroniu. Deşi sunt din game diferite, ca textură şi finish e asemănătoare cu oja prezentată mai sus. Şi aceasta necesită două straturi pentru un aspect impecabil. Are un luciu frumos şi arată plăcut pe unghii. E o ojă ce nu iasă prea tare în evidenţă şi poate fi purtată în orice împrejurare.

Wibo nail polish Extreme Nails nr.540

Oja Wibo Extreme Nails nr.540

Wibo nail polish Extreme Nails nr.540

Oja Wibo Extreme Nails nr.540 - aplicată în două straturi


Oja Wibo Glamour Satin nr.2 - e o culoare frumoasă şi unică; un albastru intens care într-o anumită lumină bate uşor spre verde. E opacă într-un singur strat dar pentru a intensifica această culoare minunată, prefer să o aplic în două straturi. Are un finish semi mat dar cu o strălucire frumoasă în lumină intensă. Îmi place foarte mult nuanţa aceasta.

 Wibo nail polish Glamour Satin nr.2

Oja Wibo Glamour Satin nr.2

 Wibo nail polish Glamour Satin nr.2

Oja Wibo Glamour Satin nr.2 - aplicată în două straturi


Cu toate că am o mulţime de oje în colecţie, acestea şi-au făcut uşor loc printre favoritele mele. Sunt oje foarte bune şi nu am absolut nimic să le reproşez iar dacă nu le-aţi încercat până acum, vă recomand să le acordaţi o şansă.

Aţi încercat ojele Wibo? Care e preferata voastră?

Add Comments

Brands