Pan That Palette Challenge 2016
- MUA Undressed Palette -

Am decis să încep anul cu o nouă provocare şi anume #PanThatPaletteChallenge. Ce anume înseamnă Pan That Palette Challenge? Păi alegeţi o paletă de farduri pe care să o folosiţi atât de mult încât să o terminaţi într-un an de zile...uşor de zis, greu de făcut.

Dacă mă urmăriţi şi pe reţelele de socializare, probabil ştiţi deja că anul trecut am încercat să termin paleta The Balm, Balm Jovi Rockstar Palette dar am reuşit să termin doar jumătate din farduri. Anul acesta am ales paleta MUA Undressed. E una din paletele mele preferate dar şi cea mai veche din colecţia mea, ceea ce o face candidata perfectă pentru această provocare.

My Vision Board - Resolutions  for 2015


Nu am început chiar de la 0 cu această paletă, unele culori fiind mai folosite decât altele dar tot m-a surprins progresul pe care am reuşit să îl fac într-o singură lună. După doar prima lună de folosire mai intensă a acestei palete, am reuşit să ating metalul la 3 farduri...ura!!! Ce-i drep acestea au fost şi cele mai folosite culori dar mă bucură progresul făcut.

My Vision Board - Resolutions  for 2015

My Vision Board - Resolutions  for 2015

Culorile sidefate se consumă mai repede dar cele mate vor fi o adevărată provocare. O altă provocare vor fi şi culorile închise pentru că sunt foarte pigmentate şi se consumă mai greu.

Îmi doresc foarte mult să reuşesc să termin o paletă de farduri aşa că anul acesta pentru a avea mai mult succes am decis să postez la finalul fiecărei luni un articol cu progresul făcut. Acest lucru mă va ajuta să mă concentrez mai mult asupra acestei palete şi vom putea urmări împreună evoluţia acestei provocări.

Ce ziceţi? Acceptaţi şi voi o astfel de provocare?

Add Comments

Brands