Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree

Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi pentru că tocmai m-am întors din vacanţă, m-am gândit să vă arat micile mele achiziţii.

Shopping time: Inglot, Flormar, Missha, Innisfree


Am avut ocazia să ajung în Baneasa Shopping City, în Bucureşti, şi am dat peste standul celor de la Inglot. Am fost foarte curioasă să încerc fardurile lor de pleoape, mai ales că toată lumea le laudă. Dintr-o multitudine de culori, cu greu am reuşit să aleg două nuanţe, nr.407 şi nr.425. Preţul e într-adevăr puţin mai mare faţa de majoritatea fardurilor de pleoape (27lei) dar şi cantitatea de produs mi se pare destul de multă. Găsiţi un review aici.

Shopping time: Inglot Eye Shadow nr.407 si nr.423

Inglot Eye Shadow nr.423 şi nr.407


Tot acolo am dat şi peste magazinul celor de la Flormar unde am petrecut ceva timp admirând rujurile şi fardurile lor de pleoape. Pentru că nu puteam să plec acasă fără un ruj, m-am ales cu Deluxe Cashmere Lipstick Stylo nuanţa DC25 Perfect Crimson. Rujul a costat 33lei însă are o culoare superbă şi e foarte rezistent. Nu ştiu de nu am încercat până acum rujurile lor pentru că de acesta pur şi simplu m-am îndrăgostit şi îmi pare tare rău că nu am ales şi alte nuanţe :(

Tot la capitolul rujuri, mi-am comandat înainte de a pleca în concediu şi rujul Missha Long Wear Cushion Lip Crayon nuanţa Oriental Red. E un produs nou lansat şi am fost foarte curioasă să îl încerc. Va urma în curând un review detaliat.

Shopping time: Deluxe Cashmere Lipstick Stylo nuanta DC25 
		  Perfect Crimson si Missha Long Wear Cushion Lip Crayon nuanta Oriental Red

Deluxe Cashmere Lipstick Stylo nuanţa DC25 Perfect Crimson
Missha Long Wear Cushion Lip Crayon nuanţa Oriental Red


Cred că nu există un articol de shopping în care să nu vă arat un ruj sau o ojă. De data asta mi-au atras atenţia ojele Innisfree şi cum era de aşteptat să nu pot alege o singură culoare, am ales 3: nr.7, nr.41 şi nr.48. Nu le-am încercat încă pe unghii însă în sticluţă se văd foarte frumos. Găsiţi un review şi swatch-uri aici.

Shopping time: Innisfree nail polish nr.7, nr.41 si nr.48

Innisfree nail polish nr.48, nr.41 şi nr.7


Dacă vi-au plăcut produsele încă le puteţi găsi în magazine iar dacă doriţi un review pentru un produs anume lăsaţi-mi un comentariu cu produsul care vă interesează şi voi încerca să îi fac un review cât mai repede.

Nu uitaţi că de acum mă puteţi urmări şi pe instagram accesând link-ul următor: https://instagram.com/mybeautykiss/ .

Add Comments

Brands