Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

De mult îmi doream să încerc fardurile de pleoape de la Sleek şi iată că în sfârşit am reuşit să pun mâna pe o paletă de-a lor. Cum nu am farduri de pleoape verzi, iar verdele fiind una din culorile recomandate pentru ochii căprui, m-am gândit să ies din zona mea de confort şi să experimentez mai mult cu această culoare iar paleta Sleek Garden of Eden mi s-a părut perfectă pentru acest lucru.

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Date despre produs:

  • Brand: Sleek
  • Denumire: paleta de farduri Garden of Eden
  • Preţ: costă în jur de 45lei (aprox 10$)
  • Gramaj: 13.2g (12 X 1.1g)
  • Valabilitate: 12 luni
  • Disponibilitate: în magazinele Sephora şi online pe site-urile www.makeup-shop.ro sau www.sleekmakeup.com .

Eu am cumpărat-o de pe site-ul www.makeup-shop.ro. Comanda mi-a ajuns foarte repede şi nu am avut nici un fel de probleme cu transportul.

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Ambalajul fiind negru mat cu scrisul negru lucios, dă un aer chic şi profesional acestei palete. Pe lângă aspect, ambalajul e şi foarte rezistent iar faptul că vine cu o oglindă încorporată e un mare plus.

Conţine 12 culori: 3 mate, 2 mate cu sclipici şi 7 sidefate. E o paletă colorată şi nu e chiar o paletă de zi cu zi, însă puteţi realiza look-uri foarte jucăuşe şi interesante cu ea. Culorile sunt intense şi pigmentate. Au o textură uşor cremoasă şi nu sunt deloc prăfoase dar cu nuanţele mai închise trebuie să aveţi puţină grijă pentru că au tendinţa de a cădea şi pe obraz atunci când le aplicaţi.

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Culorile sunt foarte intense şi pigmentate însă pe pleoape îşi pierd din intensitate şi nu mai sunt atât de vibrante ca în swatch-ul de pe mână. Folosirea unei baze pentru pleoape intensifică puţin nuanţele fardurilor şi face ca acestea să se lipească mai bine pe pleoape şi să reziste mai mult.

Primul rând, are nuanţe puţin mai neutre şi oferă posibilitatea realizări unui look mai natural. Iată şi un exemplu de un machiaj realizat cu aceste nuanţe. Precizez că nu am folosit nici un fel bază, pentru nici unul din machiaje, ca să puteţi vedea exact cum arată fardurile pe pleoape.

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden


Al doilea rând conţine nuanţele de verde cu care am fost foarte nerăbdătoare să experimentez. Iată şi un look realizat cu aceste nuanţe.

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Paleta de farduri Sleek, Garden of Eden

Ce îmi place la această paletă: îmi place faptul că paleta conţine şi câteva culori mate şi pot realiza un look complet doar folosind această paletă. Deşi am cumpărat această paletă mai mult pentru nuanţele de verde, trebuie să recunosc că preferatele mele sunt nuanţele aflate pe primul rând al paletei.

Ce nu îmi place la această paletă: deşi ador nuanţele Adam's Apple şi Evergreen, majoritatea nuanţelor de verde nu au chiar cel mai frumos aspect pe pleoape iar unele din culorile mai închise au tendinţa de a da un aspect "murdar" look-ului, dar aceasta e o preferinţă personală şi s-ar putea ca pe voi să nu vă deranjeze acest aspect. Un alt lucru care nu îmi place e faptul că după câteva ore bune, culorile au tendinţa de a se amesteca şi machiajul nu mai arată atât de plăcut de aceea recomand folosirea unei baze pentru pleoape.

E o paletă bună pentru preţul ei iar culorile sunt distractive şi destul de diversificate şi chiar dacă nu vă plac toate culorile din paletă cu siguranţă veţi găsi câteva nuanţe care să fie pe placul vostru. E o paletă ideală pentru cele care doriţi să experimentaţi cu culorile însă nu e pentru cele care obişnuiţi să vă machiaţi cât mai simplu şi natural.

Aţi încercat paletele Sleek? Care e preferata voastră?

Add Comments

Brands