Şamponul şi masca de păr Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Astăzi în sfârşit apuc să vă vorbesc despre şamponul şi masca de păr Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore pentru păr uscat şi deshidratat. Au devenit produsele mele favorite pentru îngrijirea părului, descoperite în ultima vreme şi neapărat am vrut să vă povestesc şi vouă despre ele.

Samponul si masca de par Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

E o gamă nou apărută, ce combină cele mai eficiente ingrediente în repararea părului utilizând tehnologia Celular Hair Restore. Cu un conţinut de ulei nutritiv, această gamă e dedicată în mod special părului foarte uscat şi deteriorat, promiţând hrănire cu ulei bogat pentru strălucire, supleţe supremă şi vitalitate extravagantă fără a încărca firul de păr. Cum părul meu a avut de suferit în urma vopsirilor repetate, aceste produse mi-au stârnit curiozitatea.


Şamponul Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Samponul  Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Am cumpărat acest şampon din magazinul DM la preţul de 14lei. Are o cantitate de 250ml de produs şi un termen de valabilitate de 12 luni. Şamponul vine într-un ambalaj asemănător cremelor de corp şi am observat că lucrul acesta face mult mai uşor de controlat cantitatea de produs folosită.

Mirosul e încântător şi foarte diferit. Are un miros parfumat, puţin neobişnuit pentru un şampon şi mă trimite cu gândul mai mult la o cremă de corp sau un parfum cu note orientale dar îmi place extrem de mult, iar faptul că mirosul se păstrează destul de bine în păr e un plus pentru mine.

Samponul Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Are textura şi culoarea mierii şi face destul de multă spumă. E nevoie de o cantitate mică de produs pentru a-mi spăla întreg părul. Ce-i drep părul meu nu e lung şi nici des iar folosind-ul cam de 2-3 ori pe săptămână, şamponul m-a ţinut aproximativ două luni. Îmi lasă părul curat şi foarte plăcut la atingere dar nu îl înmoaie prea tare astfel încât să fie lipsit de volum. Oferă puţină textură părului iar pentru un păr lung şi des sau cu tendinţa de încâlcire, trebuie să folosiţi şi un balsam sau o mască pentru a descurca părul. Eu îl folosesc împreună cu masca de păr şi sunt foarte mulţumită de aspectul final al părului meu. Arată sănătos, străluceşte, e plin de vitalitate şi are şi un volum satisfăcător.


Masca de păr Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Masca de par Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Am cumpărat această mască de păr din magazinul DM, la preţul de 21lei. Are o cantitate de 200ml de produs şi un termen de valabilitate de 12 luni. Are mirosul asemănător cu şamponul, dar mult mai intens. Are textura unei paste, uşor apoasă, de culoarea piersicii. Se întinde uşor pe păr şi nu se consumă foarte mult produs. Se aplică pe părul ud, se lasă să acţioneze 5 minute şi apoi se clăteşte din abundenţă. Pentru o hrănire intensă se lasă să acţioneze 20 minute.

Masca de par Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

E într-adevăr o mască intens hidratantă şi chiar dacă nu aveţi timp să o lăsăţi prea mult să acţioneze, părul tot va fi hidratat şi va arăta bine. Ce îmi place foarte mult la această mască e faptul că părul îşi recapătă strălucirea şi hidratarea însă fără ca firul părului să devină moale şi lăsat iar dacă aveţi firul de păr mai subţire, ca mine, sigur o să vă placă acest lucru. De când am încercat această mască nu m-am mai putut întoarce la cea veche care stă nefolosită în baie, atât de mult îmi place.

De-a lungul timpului am avut plăcuta surpriză să decopăr câteva produse de păr de la Syoss care mi-au priit foarte bine, fixativul Syoss Volume Lift extra strong hold, şamponul şi balsamul de păr Substance & Strength precum şi vopselele lor de păr făcând parte din favoritele mele mai vechi. Consider că Syoss e un brand ce merită mai multă atenţie însă cel mai important e să ţineţi cont de tipul vostru de păr şi să încercaţi produsele care vi se potrivesc vouă.

Add Comments

Brands