THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

După o lungă perioadă de testare, a venit în sfârşit timpul de a avea parte de un review bine meritat şi pudra de faţă THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake.

Nu am tenul extrem de uleios aşa că nu folosesc cu regularitate o pudră de faţă dar există momente când îmi doresc un machiaj ca la carte iar din acest motiv aveam nevoie de o pudră bună care să nu mă dezamăgească. Cum produsele coreene mereu m-au impresionat m-am gândit să încerc şi o pudră de faţă coreeană iar cea care mi-a atras atenţia a fost THE FACE SHOP, Myeonghan Miindo Lin Two-way cake nuanţa NB23.

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

Date despre produs:

  • Brand: The Face Shop
  • Gama: Myeonghan Miindo Lin
  • Denumire: Two-way cake face powder nuanţa NB23
  • Preţ: poate costa între 15$ şi 20$, în funcţie de vânzător
  • Gramaj: 12g
  • Valabilitate: 3 ani de la data fabricării şi un an de la deschidere
  • Disponibilitate: roseroseshop.com, testerkorea.com, en.koreadepart.com
    şi alte site-uri ce comercializează produse cosmetice coreene.

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

Ce cred eu despre produs:

Ambalajul e puţin mai voluminos însă nu atât de mult încât să fie deranjant. Oglinda mare şi buretele fin care oferă o aplicarea foarte bună, fac ca această pudră să fie potrivită de purtat în geantă pentru eventualele retuşuri de pe parcursul zilei. Îmi place tare mult faptul că pudra are un căpăcel de plastic protector care e prins de ambalaj dar şi faptul că vine cu un burete de rezervă. Din păcate m-a dezamăgit faptul că învelişul ambalajului a început să se decojească foarte tare iar pentru preţul acestei pudre mi-ar fi plăcut ca ambalajul să fie mai calitativ.

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

Pudra are un miros destul de parfumat dar mie îmi place la nebunie cum miroase. E un miros curat şi plăcut iar după ce aplicaţi pudra pe faţă, mirosul devine foarte puţin sesizabil.

Are o textură foarte fină lucru care face ca aplicarea pudrei să fie o adevărată plăcere. Fie că folosiţi buretele din dotare, fie că folosiţi o pensulă, pudra se aplică uşor, uniform şi arată foarte bine pe ten. Nu încarcă tenul şi nu oferă acel aspect prăfos decât în cazul în care exageraţi cu aplicarea.

Tenul meu nu e foarte uleios şi nu pot să vă spun dacă pe un ten cu probleme mari rezistă întreaga zi, însă pentru cele cu tenul normal, uşor uleios, e perfectă. Un alt mod preferat de a o folosi e pentru setarea anticearcănului şi îşi face foarte bine treaba şi în această situaţie.

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

Deşi am tenul deschis la culoare şi mereu optez pentru fondurile de ten în culoarea cea mai deschisă, pentru această pudră am ales nuanţa NB23, a doua ca intensitate din cele două nuanţe disponibile iar culoarea mi se potriveşte perfect.

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

Lăsând la o parte ambalajul, care pentru cineva care e foarte atent şi la acest aspect nu se va ridica la nivelul aşteptărilor, produsul în sine e foarte bun. Mirosul, textura, aplicarea şi felul în care arată pe ten, mă trimit cu gândul la produsele "high end" şi îşi merită pe deplin bănuţii. Deşi nu sunt o mare fană a pudrelor şi nu credeam că voi găsi vreodată una care să mă mulţumească, acest produs m-a făcut să îmi schimb părerea despre pudrele de faţă şi să îmi doresc să experimentez mai mult şi la acest capitol.

Add Comments

Brands