My new hair color - experienţa mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense

Probabil aţi văzut în ultimele articole că mi-am schimbat culoarea părului şi aveam de gând să vă povestesc despre experienţa mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense dar nu am vrut să scriu acest articol imediat după ce m-am vopsit ci am preferat să aştept puţin să văd cum se comportă vopseaua în timp şi să văd cât de mult rezistă, înainte să vă spum ce impresie mi-a lăsat.

My new hair color - experienta mea cu 
		 vopseaua de par Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 level 3 Intense Black

Mereu îmi vopseam părul în nuanţe mai deschise decât culoarea lui naturală însă de data aceasta am vrut să încerc ceva total diferit şi am optat pentru o nuanţă de negru intens. Deşi îmi plac destul de mult vopselele de păr de la L'oreal (în special cea sub formă de spumă), m-am gândit să încerc şi vopseaua Syoss Oleo Intense, iar nuanţa pe care am ales-o e 1-10 Intense Black level 3. Mi-a atras atenţia prin faptul că nu conţine amoniac şi promite culoare intensă şi un păr mai strălucitor.

My new hair color - experienta mea cu 
		 vopseaua de par Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 level 3 Intense Black

Descriere produs: "Vopsea permanentă pe bază de ulei, fără amoniac. Formula conţine un amplificator de culoare pe bază de ulei pentru a maximiza rezultatele colorării. Rezultatul: culoare superioară în intensitate şi durabilitate, păr cu până la 50% mai îngrijit, confort îmbunătăţit al scalpului, cu până la 90% mai multă strălucire (faţă de păr netratat), acoperire profesională a firelor albe. "

Vopseaua a costat în jur de 27-28lei, nu mai reţin preţul exact, însă preţul diferă în funcţie de magazin. Am cupărat-o din Auchan însă o puteţi găsi în majoritatea magazinelor mari.

Pachetul conţine:

 • Instrucţiuni de utilizare;
 • Tub cu cremă colorantă;
 • Dispozitiv de aplicare cu emulsie fixatoare pe bază de ulei;
 • Un pliculeţ de balsam pentru fixarea culorii;
 • Mănuşi.

My new hair color - experienta mea cu 
		 vopseaua de par Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 level 3 Intense Black

Încă de la început mi-a plăcut felul în care miroase. Are un miros plăcut, deloc înţepător şi uşor de suportat, lucru care pentru mine e un plus. Dispozitivul de aplicare face ca vopseaua să fie uşor de aplicat fără să vă murdăriţi prea tare. Amestecul de vopsea are o consistenţă uşor mai lichidă şi există riscul să cadă câţiva stropi pe podea sau pe haine dacă vă mişcaţi prea mult în cele 25-30 de minute cât trebuie ţinută vopseaua pe păr.

Un alt lucru plăcut pe care l-am remarcat încă de la început e faptul că această vopsea este într-adevăr mai delicată cu scalpul şi aproape că nu am simţit-o deloc.

În poza de mai jos puteţi vedea cum a arătat părul meu la o săptămână după vopsire. Nu ştiu dacă acest lucru se datorează nuanţei alese de mine sau aşa se întâmplă cu toate, însă culoarea a ieşit foarte intensă. Mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu această schimbare dar îmi place tare mult cum a ieşit.

My new hair color - experienta mea cu 
		 vopseaua de par Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 level 3 Intense Black

- părul meu la o săptămână după ce a fost vopsit cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 Intense Black level 3 -

Părul şi-a păstrat foarte bine culoarea şi arată la fel de bine chiar şi după 3 săptămâni de la vopsire. Singurul lucru care mă deranjează e faptul că părul nu e atât de strălucitor pe cât m-am aşteptat să fie după ce am citit descrierea produsului, mai ales că acesta a fost principalul motiv care m-a făcut să aleg vopseaua aceasta. Am fost nevoită să îmi cumpăr un şampon şi un balsam special pentru strălucire, pentru a-l face să arate mai bine şi mai sănătos.

De asemenea părul meu şi-a schimbat puţin textura. Firul părului pare mai gros (probabil încă mai are vopsea pe el deşi l-am spălat deja de nenumărate ori) şi nu se mai încreţeşte aproape deloc. Lucrul acesta nu mi s-a mai întâmplat până acum. M-am vopsit de multe ori însă e prima dată când am ales o culoare atât de închisă şi m-am gândit că poate e din cauza culorii. Nu mă deranjează deloc acest aspect pentru că îmi place felul în care părul meu s-a schimbat. Spuneţi-mi dacă şi voi aţi păţit acelaşi lucru cu vopselele închise la culoare.

Ce îmi place la această vopsea:

 • Culoarea e foarte intensă şi durabilă;
 • Puterea mare de acoperire a firelor albe;
 • Cu timpul părul nu se decolorează;
 • Uşor de folosit şi mirosul plăcut pe care îl are în timpul utilizării;
 • E foarte delicată cu scalpul;
 • Nu conţine amoniac.

Ce nu îmi place la această vopsea:

 • Singurul lucru care nu îmi place la această vopsea e faptul că nu oferă strălucire părlui deşi e promovată că fiind o vopsea ce menţine părul hidratat şi strălucitor.

Aţi încercat această vopsea? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands