Modele de rochii pentru nuntă

Nu am mai abordat de mult un subiect de fashion iar cum se apropie sezonul nunţilor şi cu siguranţă multe dintre voi, la fel ca mine, veţi avea parte de un astfel de eveniment, în articolul de astăzi m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva idei de rochii elegante perfecte pentru o astfel de ocazie.

What to wear to a wedding

Fie că sunteţi în căutarea unei rochii în calitate de invitat sau vă organizaţi nunta mult visată şi sunteţi în căutarea rochiilor perfecte pentru domnişoarele de onoare, aislestyle.co.uk vă pune la dispoziţie o gamă variată de Bridesmaid Dresses cu modele pentru toate gusturile. Site-ul vă permite customizarea rochiei în funcţie de culoarea dorită, iar contra unei sume suplimentare puteţi customiza chiar şi mărimea rochiei. Deşi este un site din Anglia, fabricarea rochiilor se face în China prin urmare timpul de livrare e puţin mai mare şi în cazul în care vă comandaţi ceva, coletul s-ar putea să ajungă la poşta vamală.

Pe site-ul lor am găsit atât de multe modele drăguţe încât mi-e greu să mă hotărăsc asupra unei unei singure rochii şi am ales să vă arat modelele care mi-au atras cel mai mult atenţia.

În ultima vreme sunt atrasă de culoarea roşie şi consider că nimic nu poate fi mai senzual decât o rochie roşie elegantă iar dacă doriţi să atrageţi toate privirile asupra voastră Red Bridesmaid Dresses sunt alegerea perfectă.

What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (1)


What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (2)


Dacă tot suntem la capitolul culori, ador movul şi din toată selecţia de
Purple Bridesmaid Dresses rochia de mai jos m-a cucerit.

What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (3)


O altă categorie de rochii potrivite pentru un astfel de eveniment sunt rochiile de dantelă iar dacă sunteţi adeptele unui stil romantic şi feminin rochiile de dantelă pot fi cea mai potrivită alegere.

What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (4)


What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (5)


What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (6)


What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (7)


O mare tendinţă a anului 2016 sunt rochiile cu mânecile căzute şi trebuie să recunosc că sunt o mare fană a acestui trend iar rochiile de mai jos sunt printre preferatele mele.

What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (8)


What to wear to a wedding

Rochia o puteţi găsi aici (9)


Toate aceste rochii împreună cu multe alte modele Bridesmaid Dresses uk pot fi găsite pe site-ul Aislestyle. Nu mă aşteptam să găsesc atât de multe modele drăguţe pe site-ul lor iar acum mi-e şi mai greu să mă hotărăsc ce rochie să aleg aşa că lăsaţi-mi în comentarii care e preferata voastră ;)


Add Comments

Brands