Recomandările primăverii de la Wonderspa

Voi continua seria de noutăţi ale primăverii cu câteva produse de la Wonderspa. Dacă sunteţi curioase să aflaţi care sunt recomandările lor pentru primăvara aceasta vă invit să citiţi în continuare.

Wonderspa promovează şi distribuie parfumuri de nişă, cosmetice de lux şi accesorii design cu o estetică jet-set care combină elemente de o calitate excepţională aparţinând patrimoniului francez. Compania aduce pentru prima dată pe piaţa din România branduri recunoscute, precum Blancreme, Galeo, Savonnerie de Bormes şi Odyssee des Sens. Wonderspa distribuie şi brandurile Fragonard, Molinard, Berdoues şi Reminiscence.

Recomandarile primaverii de la Wonderspa

Iată câteva din produsele recomandate de ei pentru primăvara aceasta:


Recomandarile primaverii de la Wonderspa - Apa de toaleta Love Rose Reminiscence

Apa de toaleta Love Rose Reminiscence - 100ml, 555lei, aici
- Nino Amaddeo a creat, LOVE ROSE, un buchet de excepţie în jurul rozei centifolia, cel mai preţios dintre trandafiri, cultivat la Grasse. Agrume, în alianţă cu trandafirii, irişii şi iasomia, pe un fundal de mosc, pentru un rezultat tulburător. Categorie: Floral Orientală. Note olfactive: Piersică, Trandafir de Grasse, Patchouli.


Recomandarile primaverii de la Wonderspa - Exfoliant de corp - Ceai Verde

Exfoliant de corp Blancreme cu Ceai Verde - 175ml, 89lei, aici
- preparată din plante, marmelada exfoliantă ameliorează hidratarea naturală a pielii şi în acelaşi timp trezeşte simţurile;


Recomandarile primaverii de la Wonderspa - Blancreme - Nectar de baie OR

Blancreme - Nectar de baie Or - 200ml, 99lei, aici
- Ca un lichior onctuos, nectarul de baie eliberează în apă comorile plantelor pe care le conţin, pentru a vă transforma cada într-o balneoterapie anti-oxidantă, destresantă, detoxificantă. Nectarul de baie Or, creează o atmosferă festivă şi lasă pielea fină şi parfumată.


Recomandarile primaverii de la Wonderspa - Sapunuri macarons Savonnerie Bormes

Săpunuri macarons Savonnerie Bormes - 89lei, aici
- Săpunurile macarons sunt inspirate exclusiv din cele mai fine patiserii şi cofetării din Paris. Un set de delicioase săpunuri franţuzeşti în formă de macaron, iată cadoul perfect pentru oricine iubeşte stilul de viaţă "a la francais". Fabricate artizanal în sudul Franţei în Provence, 100% naturale, fără paraben şi fără aditivi, aceste săpunuri pur vegetale vin în set de patru, cu arome variate: zmeură, floare de portocal, pin, verbană, mimosa sau lavandă.


Recomandarile primaverii de la Wonderspa - Lumanare Parfumata Galeo Baie Pourpre

Lumânare Parfumată Galeo Baie Pourpre - 109lei, aici
- Adictivă, noua lumânare Baie Pourpre - semnătura casei franceze. Cu 100% ceară vegetală are un timp de ardere de 45H.


Săpunurile macarons Savonnerie Bormes arată atât de drăguţ dar mi-a atras atenţia şi Nectarul de baie Or.

Voi ce produse aţi încercat de la Wonderspa şi care sunt preferatele voastre?

Add Comments

Brands