Cadouri şi cumpărături de 8 Martie

A trecut şi ziua de "8 martie" iar pentru că am dat peste câteva oferte interesante, pe care s-ar mai putea să le găsiţi încă în magazine, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat dar şi ce am primit.

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie


Voi începe cu un cadou primit de la soţul meu, de care sunt foarte încântată, şi anume un set de la Rosebud & Blossom, A handful of Roses. Setul conţine o cremă de corp şi o loţiune pentru mâini şi corp. Îmi place foarte mult acest set, miroase extraordinar de bine, a trandafiri, şi arată foarte elegant. Îl puteţi găsi în farmaciile Catena şi a fost redus de la 40lei (11.5$) la 23lei (6.5$), alături de alte seturi interesante însă pe mine acesta m-a atras cel mai mult.

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie: Rosebud & Blossom, A handful of Roses

Rosebud & Blossom, A handful of Roses


Tot la farmacia Catena mi-a atras atenţia apa naturală de trandafiri Naturalis, pentru calmarea, hidratarea şi împrospătarea tenului. Mi s-a părut foarte interesantă şi de-abia aştept să o încerc şi să vă spun ce părere am despre ea. A costat în jur de 10lei (2.8$). Găsiţi un review detaliat aici.

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie: apa naturala de trandafiri Naturalis

Apa naturala de trandafiri Naturalis


În magazinul Bamboo am găsit de la Terraromana sarea de baie cu aromă de ciocolată. Miroase foarte îmbietor aşa că am cedat şi am cumpărat-o. A costat 12 lei (3.5$).

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie:  sarea de baie sin salina Praid cu aroma de ciocolata Terraromana

sarea de baie din Salina Praid cu aromă de ciocolată Terraromana


În perioada aceasta au fost multe reduceri şi în magazinele DM, însă ce m-a atras cel mai tare a fost paleta de farduri de pleoape de la Rimmel London 022 Brixton Brown (review aici). Nu am mai încercat fardurile lor de pleoape şi am profitat de faptul că erau reduse de la 35lei (10$) la 15lei (4$). Îmi plac foarte mult culorile. Iar pentru că ştiţi cât de mult îmi plac ojele, m-am răsfăţat şi cu o ojă de la Moyra nr.28. Ojele Moyra costă 6lei (2$) şi sunt foarte bune pentru preţul lor.

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie: paleta de farduri de pleoape de la Rimmel London 022 Brixton Brown si oja  Moyra nr.28

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie: paleta de farduri de pleoape de la Rimmel London 022 Brixton Brown si oja  Moyra nr.28

Voi peste ce oferte aţi dat în perioada aceasta?

Add Comments

Brands