Mici cumpărături în materie de make-up şi îngrijire
(Maybelline, Farmasi, Missha, Peripera)

A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că în ultima vreme am dat peste câteva produse de care sunt foarte încânatata, am vrut neapărat să vi le prezint.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire


Voi începe cu ceva ce mi-am dorit foarte mult să încerc însă am ezitat pentru că nu sunt o mare adeptă a fardurilor de pleoape cremă, şi anume Maybelline Color Tattoo 24 Hr Cream eyeshadow nuanţa 65 Pink Gold. Vreau să vă spun că m-a făcut să îmi schimb părerea despre fardurile cremă. Acesta e foarte rezistent şi nu mi se adună pe pleoape nici după o zi întreagă. L-am cumpărat din Auchan şi a costat 27.65lei (7.9$). Găsiţi un review detaliat aici.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Maybelline Color Tattoo 24 Hr Cream eyeshadow nuanta 65 Pink Gold

Maybelline Color Tattoo 24 Hr Cream eyeshadow nuanţa 65 Pink Gold


Am tot aşteptat să apară şi la noi rujurile din colecţia "nude" de la Maybelline, iar când le-am văzut în sfârşit în magazine, a trebuit neapărat să încerc măcar o culoare. Cel mai mult m-a atras Rujul Maybelline COLORsensational nuanţa 725 Tantalizing Taupe, un nude foarte frumos şi care se potriveşte de minune cu tenul meu. L-am cumpărat din Auchan şi a costat tot 27.65lei (7.9$). Găsiţi un review detaliat aici.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Rujul Maybelline COLORsensational nuanta 725 Tantalizing Taupe

Rujul Maybelline COLORsensational nuanţa 725 Tantalizing Taupe


La recomandarea unei cititoare (Nina Nicoleta), am trecut pe la standul celor de la Farmasi pentru a căuta oja în nuanţa 118, dar cum nu o aveau pe stoc nu am putut să plec cu mâna goală aşa că am ales oja Farmasi nuanţa 138. E un verde mentă frumos şi foarte potrivit pentru primăvară şi vară. A costat 6lei (1.7$).

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: oja Farmasi nuanta 138

Oja Farmasi nuanţa 138
(puteţi vedea cum arată pe unghii aici)


Cred că ştiţi deja cât de mult iubesc produsele coreene şi nu am putut rezista tentaţiei când am văzut fardul de obraz Peripera Heart Tok Blusher nuanţa I'm Your Pink. Are un ambalaj tare drăguţ şi e un blash foarte natural, exact pe placul meu. A coatat 10.79$ (aprox 37lei). Găsiţi un review detaliat aici.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire:Peripera Heart Tok Blusher nuanta I'm Your Pink

Peripera Heart Tok Blusher nuanţa I'm Your Pink


Tot de pe ebay am cumpărat şi câteva farduri mono, Missha The Style Mono Touch Shadow nuanţele JGA01, JGA02, JGA03 for smoky eyes. Surprinzător sau nu, nu prea am farduri de pleoape în nuanţe de gri, şi mi s-au părut perfecte pentru un "smoky eyes" clasic. Au costat în jur de 2$ fiecare. Găsiţi un review detaliat aici.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Missha The Style Mono Touch Shadow nuantele JGA01 JGA02 JGA03 for smoky eyes

Missha The Style Mono Touch Shadow nuanţele JGA01, JGA02, JGA03
for smoky eyes


Pentru că ştiam că mi se va termina gelul de curăţare, am vrut să încerc unul nou şi am optat pentru Missha Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam. Miroase extrem de bine, a ciocolată şi cacao, şi îmi place tare mult. A costat 6.52$ (aprox 24lei). Găsiţi un review dataliat aici.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Missha Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam

Missha Creamy Chocolate Latte Cleansing Foam


Şi cum sunt o mare adeptă a măştilor de faţă coreene, am cumpărat câteva în arome noi, şi anume Ja Yeon Mapping Grape Essemce Mask. Am şi încercat una de curiozitate şi îmi place.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Ja Yeon Mapping Grape Essemce Mask

Ja Yeon Mapping Grape Essemce Mask


Tot pentru îngrijirea tenului, am vrut să încerc câteva produse de la Nature Republic, tot o firmă coreeană, şi am optat pentru un set de mostre Nature Republic The First Whitening Trial toner şi emulsie. Cred că am plătit pentru tot setul undeva în jur de 4$ (14lei) şi o să îmi ajungă destul de mult timp.

Mici cumparaturi in materie de make-up si ingrijire: Nature Republic  The First Whitening Trial Clear toner şi emulsie

Nature Republic The First Whitening Trial Clear toner şi emulsie


Sunt foarte încântată de toate produsele şi de-abia aştept să le folosesc mai mult ca să le pot face şi un review.

Pentru care dintre produse vi-ar plăcea să vedeţi un review?

Add Comments

Brands