Cumpărături Ebay
(Etude House, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic, Y.E.T)

Deşi mi-am propus să iau o mică pauză de la cumpărături, nu am prea reuşit, drept urmare am un nou articol pentru voi cu produsele cosmetice asiatice comandate de pe ebay. Nu le-am cumpărat toate odată şi sunt de la vânzători diferiţi.

Aveam de gând să mă axez mai mult pe produsele pentru îngrijirea feţei, dar ghiciţi ce mi-am luat?...o mulţime de produse pentru buze!!! Nu am ce face! Produsele de buze sunt preferatele mele şi mereu găsesc ceva care să mă atragă.

Cumparaturi Ebay: Etude House, Y.E.T, Mizon, Missha, A'pieu, Mistine, 3W Clinic

Îmi plac foarte mult toate produsele comandate şi vă invit şi pe voi să le descoperiţi.


Cumparaturi Ebay: Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream

Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream

Crema de faţă Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream (review aici) - e prima cremă de faţă coreeană pe care o am şi de-abia aştept să o încerc. E o cremă de faţă hidratantă, pe băza de apă. Nu vă pot spune prea multe despre ea pentru că de-abia azi mi-a ajuns şi nu am încercat-o, dar va urma cu siguranţă un review. Vânzătorul a fost tare amabil şi am primit cadou o mască de faţă 3D pentru lifting de la Scinic (review aici). Crema de faţă a costat 7.5$.


Cumparaturi Ebay: MISSHA Signature Velvet Art Shadow #16

MISSHA Signature Velvet Art Shadow #16

Cumparaturi Ebay: MISSHA Signature Velvet Art Shadow #16

MISSHA Signature Velvet Art Shadow #16

Paleta de farduri MISSHA Signature Velvet Art Shadow #16 - mereu mi-am dorit să deţin o paletă de farduri de la Missha, dar m-a impiedicat preţul destul de ridicat. Mi s-a ivit ocazia să o cumpăr la un preţ destul de bun (a costat 12$, aproape jumătate din preţul normal) aşa că nu am stat prea mult pe gânduri. Ambalajul e superb, arată foarte elegant şi îmi place tare mult. Găsiţi un review detaliat aici.


Cumparaturi Ebay: Y.E.T - Shy girl Powder Blusher #2 Tea Rose

Y.E.T - Shy Girl Powder Blusher #2 Tea Rose

Cumparaturi Ebay: Y.E.T - Shy girl Powder Blusher #2 Tea Rose

Y.E.T - Shy Girl Powder Blusher #2 Tea Rose

Fardul de obraz Y.E.T - Shy Girl Powder Blusher #2 Tea Rose - vă vine să credeţi sau nu, acesta e primul fard de obraz pulbere pe care îl deţin. Am ezitat puţin când l-am cumpărat pentru că aveam impresia că fardurile pulbere sunt greu de folosit şi nu o să îmi placă. Vreau să vă spun că e superb şi nu îmi pare rău deloc că l-am cumpărat ba mai mult îmi pare rău că nu l-am luat şi în alte nuanţe. A ajuns de ceva vreme şi am apucat să îl folosesc deja. Îmi place foarte mult şi a devenit fardul meu de obraz preferat. Găsiţi un review detaliat aici.


Cumparaturi Ebay: Etude House Rosy tint Lips #3 Rosy Petal and #8 After Blossom

Etude House Rosy tint Lips

Cumparaturi Ebay: Etude House Rosy tint Lips #3 Rosy Petal and #8 After Blossom

Etude House Rosy tint Lips #3 Rosy Petal şi #8 After Blossom

Etude House Rosy tint Lips #3 Rosy Petal şi #8 After Blossom - fac parte dintr-o colecţie destul de recentă de la Eştude House şi de când au apărut mă tot gândesc la ele. Prima dată mi-am comandat nuanâa #3 Rosy Petal şi am fost atât de încântata încât mi-am luat şi nuanţa #8 After Blossom. Sunt rezistente, au o culoare intensă şi oferă buzelor un aspect catifelat de care pur şi simplu m-am îndrăgostit. Îmi plac atât de mult încât mi le doresc pe toate :))) Preţul lor e de 8.5$ dar îşi merită toţi banii. Găsiţi un review detaliat aici.


Cumparaturi Ebay: Etude House Look At My Lips  #02 Runway Coral Orange, 
		  A'pieu Nature Flower lipstick  #PK01, Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114

Cumparaturi Ebay: Etude House Look At My Lips  #02 Runway Coral Orange, 
		  A'pieu Nature Flower lipstick  #PK01, Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114

1.Etude House Look At My Lips #02 Runway Coral Orange
2.A'pieu Nature Flower lipstick #PK01
3.Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114

Pentru că mi-a plăcut foarte mult rujul Etude House Look At My Lips pe care l-am cumpărat data trecută, mi-am mai luat unul în nuanţa #02 Runway Coral Orange, iar o dată cu el mi-am luat şi două rujuri rozii, A'pieu Nature Flower lipstick #PK01 şi Missha Luminous Color Lip Rouge #PK114. Ce pot să spun, după cum puteţi vedea îmi plac prea mult rujurile :).


Cumparaturi Ebay: Mistine Rosy Lip Tint 
		  Stick Rose, 3W Clinic Aqua Shine Lip Gloss #7 Cherry Pink

Mistine Rosy Lip Tint Stick Rose
3W Clinic Aqua Shine Lip Gloss #7 Cherry Pink

Luciul de buze 3W Clinic Aqua Shine Lip Gloss #7 Cherry Pink. Nu e un luciu de buze foarte special dar are o culoare drăguţă, un roziu deschis, destul de lucios care face buzele să pară mai pline. Şi nu în ultimul rând, Mistine Rosy Lip Tint Stick Rose, lasă imprimată în buze o culoare foarte frumoasă (un roziu trandafiriu) şi este destul de hidratant.


Cumparaturi Ebay: 3D Colorful Stickers Nail Art Manicure

3D Colorful Stickers Nail Art Manicure

3D Colorful Stickers Nail Art Manicure - nu erau în plan dar întâmplător am dat peste aceste sticker-e pentru unghii. Mi s-au părut tare drăguţe iar pentru un dolar bucata nu am stat prea mult pe gânduri.


Cumparaturi Ebay: 18 PRO MAKEUP MAKE UP BRUSH SET

18 PRO MAKEUP MAKE UP BRUSH SET

18 PRO MAKEUP MAKE UP BRUSH SET - de-abia azi au ajuns şi nu am reuşit să folosesc încă pensulele dar m-am jucat puţin cu unele din ele. Îmi place faptul că sunt foarte fine şi par destul de bune. Va urma binenţeles şi un review. Am plătit pentru set doar 9$ şi a meritat. Găsiţi un review detaliat aici.

Cumparaturi Ebay: 18 PRO MAKEUP MAKE UP BRUSH SET

Cumparaturi Ebay: 18 PRO MAKEUP MAKE UP BRUSH SET

Add Comments

Brands