Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London


Vi-am arătat într-un alt articol de shopping o pensulă de la Marionnaud ce mi-a plăcut atât de mult încât am mers şi mi-am mai cumpărat două: pensula Marionnaud nr.6 pentru fard de pleoape şi pensula ascuţită Marionnaud nr.37 pentru fard de pleoape. Sunt foarte bune şi accesibile ca preţ, fiecare a costat în jur de 12lei (3.5$). Iar pentru că îmi plac foarte mult şi ojele lor, am cumpărat oja Marionnaud nr.57 Rose pourpre.

Shopping time: pensula Marionnaud nr.6 pentru fard de pleoape
		  si pensula ascutita Marionnaud nr.37 pentru fard de pleoape si oja Marionnaud nr.57 Rose pourpre

pensula Marionnaud nr.6 pentru fard de pleoape
pensula ascuţită Marionnaud nr.37 pentru fard de pleoape
oja Marionnaud nr.57 Rose pourpre

Shopping time: pensula Marionnaud nr.6 pentru fard de pleoape
		  si pensula ascutita Marionnaud nr.37 pentru fard de pleoape si oja Marionnaud nr.57 Rose pourpre


Eram la cumpărături în Auchan şi am dat peste standul celor de la Essence care aveau expusă colecţia lor de toamnă. Mi-au făcut cu ochiul pudra multicoloră Essence 01 Autumn In The City (review aici) şi Essence lip cream C02 Keep Calm & Go Fot A Walk, iar la o altă vizită în magazin, m-au atras culorile paletei de farduri de pleoape Essence quattro eyeshadow nr. 15 Most Wanted (review aici), iar cum nu am foarte multe produse Essence m-am gândit să le încerc.

Shopping time: Essence multi color powder 
		  01 Autumn In The City, Essence lip cream C02 Keep Calm & Go Fot A Walk si Essence quattro eyeshadow nr. 15 Most Wanted

pudra multicoloră Essence 01 Autumn In The City, 19lei (5.3$)
Essence lip cream C02 Keep Calm & Go Fot A Walk, 11.5lei (3$)
Essence quattro eyeshadow nr. 15 Most Wanted, 17lei (4.7$)

Shopping time: Essence multi color powder 
		  01 Autumn In The City, Essence lip cream C02 Keep Calm & Go Fot A Walk si Essence quattro eyeshadow nr. 15 Most Wanted


Tot în Auchan am găsit şi creionul de ochi Rimmel London by Kate Eye Shadow Stick nuanţa 100 Rose Gold (review aici). Cred că e un produs destul de nou pentru că nu ţin minte să îl fi văzut până acum în magazine. Din păcate nu au decât 3 nuanţe şi aceasta a fost singura care mi-a plăcut. A costat în jur de 18lei (5$).

Shopping time: Rimmel London by Kate Eye Shadow Stick
		 nuanta 100 Rose Gold

Rimmel London by Kate Eye Shadow Stick nuanţa 100 Rose Gold


Iar pentru că în ultima vreme am fost destul de cuminte şi nu mi-am mai cumpărat aşa multe produse coreene, m-am gândit că e timpul să mă răsfăţ cu câteva :) Ador blush-urile şi nu am putut să îi rezist celui de la Skinfood, Rose Essence Multi Finish nuanţa 03 (review aici) pe care pur şi simplu îl ador. A costat în jur de 12$ (43lei) şi e superb.

Shopping time: Skinfood, Rose 
		 Essence Multi Finish shade 03

Skinfood Rose Essence Multi Finish nuanţa 03


A'pieu Mineral Shadow nr 07 Vivid Sweet - mi-a plăcut faptul că are culori mai interesante pe care nu le mai am în alte palete şi de-abia aştept să le încerc.

Shopping time: A'pieu Mineral Shadow nr 07 Vivid Sweet

A'pieu Mineral Shadow nuanţa 07 Vivid Sweet


Peripera Love Fairy Tint Glow Stick nr. 05 Magic Of Love - de mult mi-ar dorit să încerc acest lip tint; e hidratant, colorează destul de tare buzele şi are un miros delicios. A costat în jur de 9$ (32lei) şi îmi place foarte mult.

Shopping time: Peripera Love  Fairy Tint  Glow Stick nr. 05 Magic Of Love

Peripera Love Fairy Tint Glow Stick nr. 05 Magic Of Love


Pentru că am terminat crema de ochi pe care o foloseam, am decis că e timpul să încerc o cremă de ochi asiatică şi mi-a tras atenţia cea de la Naruko, Marjoram & Lavender Brightening Eye Cream EX (review aici). O folosesc deja de mai bine de o săptămână şi până acum sunt foarte încântată de ea.

Shopping time: Naruko Marjoram & Lavender 
		  Brightening Eye Cream EX

Naruko Marjoram & Lavender Brightening Eye Cream EX


Mi-am propus să încerc cât mai multe produse de îngrijire de la Innisfree, pentru că am auzit doar cuvinte de laudă la adresa lor, aşa că mi-am comandat crema de faţă Innisfree olive real power cream. Nu am folosit-o încă pentru că mai am câteva creme de faţă deschise pe care vreau să le termin însă de-abia aştept să o încerc.

Shopping time: Innisfree olive real
		 power cream

Innisfree olive real power cream

Mi-am făcut aprovizionarea pentru o vreme şi m-am gândit să iau o mică pauză de la cumpărat produse cosmetice, însă partea bună e că vor urma o mulţime de review-uri :)

Add Comments

Brands