Experienţa mea de shopping pe site-ul aoro

Nu cred că e cineva care nu a auzit de site-ul aoro însă sunt convinsă că există încă persoane care nu s-au încumetat să comande de la ei tocmai de aceea m-am gândit să vă vorbesc despre experienţa mea de cumpărături cu acest site.

De ceva timp, mă tot uitam pe site-ul lor şi aveam câteva produse în wishlist, produse care doar pe site-ul aoro le puteam găsi, însă am tot amânat hotărârea de a cumpăra ceva, din două motive: părerile negative pe care le-am auzit despre acest site şi cu toate că nu îmi doream vreun parfum, tot m-au făcut să mă gândesc de mai multe ori înainte de a cumpăra ceva; iar al doilea motiv a fost faptul că pentru produsele pe care le doream eu, nu mă avantaja preţul transportului. Ce s-a schimbat? Am descoperit postarea Loredanei (Lory's Blog) prin care am aflat că cei de la aoro îşi vor schimba în curând numele în notino.ro şi oferă transport gratuit aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am plasat prima mea comandă pe acest site. Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii mai iar dacă doriţi să beneficiaţi şi voi de transport gratuit trebuie doar să introduceţi codul "salutnotino" în coşul de cumpărături.

După cum vă spuneam, nu am comandat foarte multe, aşa că am doar 3 lucruri să vă arat.

Fixativul anti electrizare L'oreal Professionnel Tecni Art

Fixativul anti electrizare L'oreal Professionnel Tecni Art – l-am mai avut în urmă cu ceva timp şi a fost minunat. Am găsit acest fixativ pe site-ul Aoro şi a costat 40lei, în varianta de 400ml, ceea ce mi s-a părut o ofertă foarte bună. Fixativul, arată identic, miroase identic şi funcţionează la fel de bine ca şi cel pe care l-am cumpărat dintr-un salon profesional aşa că nu văd de ce m-aş îndoi de calitatea lui.


lumanare parfumata Village Candle Sligh Ride

Lumânarea parfumată Village Candle Sleigh Ride – dacă mă urmăriţi şi pe youtube aţi văzut că în ultima perioadă am o mică "problemă" cu produsele parfumate pentru casă, în special cu lumânările parfumate. După ce le-am încercat pe cele de la Yankee, mi-am dorit să încerc măcar una şi de la Village Candle. Lumânarea e în varianta mică însă are 280g şi a costat 37lei, la preţ redus. Are un miros intens, se simte în toată camera şi îmi place foarte mult. Am început să regret că am cumpărat doar una. Chiar dacă ambalajul vă trimite cu gândul la lumânările de la Yankee Candle, să ştiţi că acestea nu sunt nişte "copii nereuşite" ci Village Candle e o altă companie americană specializată în fabricarea lumânărilor parfumate şi care foloseşte acelaşi tip de borcan, la fel cum sunt şi Country Candle şi Goose Creek Candles...aşa că nu, nu sunt replici.


Village Candle rendevouz - wax melt

Tot de la Village Candle am vrut să încerc şi o ceară parfumată şi am ales varianta Rendevouz. Are un miros uşor masculin, nu e favoritul meu, dar să ştiţi că mirosul e intens şi rezistă mult. Ceara a costat în jur de 16lei, la ofertă, şi conţine 6 cuburi.

Village Candle rendevouz - wax melt


Am rămas surprinsă de rapiditatea cu care mi-au prelucrat comanda şi au livrat produsele şi acestea au ajuns mult mai repede decât mă aşteptam. Am plasat comanda joi noaptea (după ora 12) iar sâmbătă dimineaţa produsele au fost deja la mine. De asemenea produsele au foat ambalate foarte bine. Având în vedere că am comandat o lumânare într-un borcan de sticlă, speram să reziste cu bine transportului, însă la felul în care au fost împachetate produsele, nu prea avea cum să se spargă aşa că şi din punctul acesta de vedere cei de la aoro au făcut o treabă bună. În concluzie, am fost mulţumită de produsele pe care le-am primit şi felul în care au ajuns la mine.

Despre parfumurile lor nu pot să îmi dau cu părerea pentru că nu le-am încercat şi mă feresc să cumpăr parfumuri online. Îmi place să merg într-un magazin să îmi cumpăr parfumuri, pentru că în felul acesta le pot încerca şi ştiu exact ce cumpăr (bune sau rele) iar acest lucru îmi oferă şi o siguranţă mai mare, iar diferenţa de preţ nu mi se pare chiar atât de mare încât să îmi asum riscul de a nu şti ce cumpăr.

Dacă doriţi să vedeţi şi varianta video a acestui articol, vă invit pe canalul de youtube să urmăriţi filmuleţul (click pe poză).

Experienta mea de shopping pe site-ul aoro YouTube


Aş vrea să îmi spuneţi şi experienţa voastră cu site-ul aoro şi ce părere aveţi despre produsele lor.


Add Comments

Brands