Favoritele lunii iunie (beauty, makeup & lifestyle)

Nu am mai făcut de mult un articol cu favoritele lunii iar pentru că în luna iunie am descoperit o mulţime de lucruri noi, care îmi plac la nebunie, m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă.

Beauty & Makeup

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Primer-ul pentru faţă Vivito White Angel Chorus Beam e un produs mai vechi în colecţia mea iar luna trecută mi-am amintit cât de mult îl îndrăgesc. Conţine perle strălucitoare care oferă tenului un aspect mai luminos şi e perfect pentru perioada verii.

Luna trecută am descoperit fardul de obraz MAC Mineralize Blush Petal Power de care pur şi simplu m-am îndrăgostit. Are o culoare superbă şi e foarte rezistent. Găsiţi un review aici.

Un alt produs descoperit recent de care am "abuzat" luna trecută e fardul mono The Face Shop în nuanţa PP03. Arată superb aplicat pe pleoapa inferioară sau în colţul intern al ochiului.

Pentru buze am avut două produse preferate: balsamul de buze NIVEA lip butter Raspberry Rose pe care îl folosesc cu stricteţe în fiecare seară şi Dior Addict Fluid Stick nuanţa 338 Mirage a cărui textură şi culoare îmi plac foarte mult.

Pentru păr, activatorul de bucle Revlon Style Masters Curly Orbital mi-a fost de mare ajutor. Pe lângă bucle mai bine definite, oferă şi textură părului, iar eu având un păr moale, îl face să arate mai voluminos şi mai aranjat.

Produsul preferat pentru unghii a fost AVON Magic Effects Matte Top Coat. Găsiţi un review aici.

Iar ultimul produs de beauty preferat, însă nu cel din urmă, e The Body Shop Moringa Body Mist. Mi-a luat ceva timp până să îl cumpăr pentru că mi s-a părut puţin cam scumpuleţ pentru un simplu spray de corp însă mă bucur că l-am încercat. Miroase extrem bine şi nu se consumă atât de repede pe cât credeam. M-a cucerit :) Găsiţi un review aici.


Machiajul preferat al ochilor:

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Cele care mă urmăriţi şi pe facebook probabil ştiţi deja că anul acesta am acceptat provocarea "PanThatPaletteChallange" şi mi-am propus să termin paleta The Balm Rockstar Palette Balm Jovi (review aici). Luna trecută am încercat un look mai colorat cu această paletă şi mi-a plăcut tare mult ce a ieşit. A devenit look-ul meu preferat de purtat în weekend.

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle


Lifestyle

Am descoperit la raftul cu cărţi din Auchan cartea Ghidul Alimentelor Sănătoase. E o carte foarte bună, prezintă fiecare aliment în parte cu beneficiile pe care le are şi de ce trebuie consumat. E o carte ce nu ar trebui să lipsescă din colecţia celor interesaţi de o alimentaţie cât mai sănătoasă. Preţul carţii a fost 25lei.

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle


Tot la capitolul cărţi, însă de data aceasta online, mi-a plăcut foarte mult manga-ul Pandora Hearts. Da...din când în când obişnuiesc să citesc şi câte un manga. Vreau să vă spun că acest manga m-a ţinut 3 zile lipită de calculator şi nu am putut să mă opresc din citit până nu am terminat. E o poveste interesantă, complexă şi plină de intrigi şi de mister până la final. Puteţi citi acest manga aici.

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

HERE


În weekend, de cele mai multe ori, eu şi soţul meu obişnuim să mâncăm în oraş iar luna trecută ne-am gândit să încercăm ceva nou aşa că am ajuns şi pe la "Spartan", recent deschis şi în mall-ul din Timişoara. Am încercat deja 3 dintre meniurile lor şi toate au fost delicioase. Îmi place că majoritatea meniurilor conţin multă salată iar sosurile (dacă renunţaţi la maionează) sunt destul de uşoare şi interesante ca aromă.

 Favoritele lunii iunie 2015 (June favorites): beauty, makeup and lifestyle


Cum nu am mai făcut de mult un articol cu favorite, m-am lăsat puţin dusă de val şi sper că nu v-am plictisit cu atâtea informaţii. Aştept feedback-ul vostru în comentarii :)

Add Comments

Brands