Cum a fost la beauty bloggers meeting editiaIII

Cum a fost la beauty bloggers meeting Timişoara
ediţia a III-a

29 mai, 2017
Cu o săptămână în urmă, am avut ocazia să particip la întâlnirea Bloggerilor de Beauty din Timişoara, care a ajuns deja la ediţia a III-a şi pentru că am avut parte de multe surprize, m-am gândit să vă povestesc şi vouă cum a fost... (citeşte mai mult)

Padel. Unde si cum putem transforma sportul in distractie

Padel. Unde şi cum putem transforma sportul în distracţie.

25 mai, 2017
Nu am fost o mare fană a sportului, iar pentru sporturile de echipă niciodată nu m-am considerat potrivită. Îmi place să privesc însă nu să fiu eu în mijlocul acţiunii. Asta poate şi pentru că mai demult nu existau atâtea posibilităţi de a face sport ci doar în curtea şcolii ... (citeşte mai mult)

Jurnal de vacanta: Praga 2016

Jurnal de vacanţă: Praga 2016

13 decembrie, 2016
Ei bine, chiar dacă a trecut ceva timp de la concediu, amintirile mele sunt încă proaspete iar pentru că am început deja să vă povestesc despre vacanţa mea cu maşina prin Europa, în articolul de astăzi voi continua cu al doilea oraş vizitat şi anume Praga... (citeşte mai mult)

Jurnal de vacanta: Viena 2016

Jurnal de vacanţă: Viena 2016

9 octombrie, 2016
Anul acesta am avut parte de o minunată vacanţă în care am reuşit să vizităm (eu şi soţul meu) 3 capitale europene, Viena, Praga şi Bratislava, într-o singură săptămână. După ce am vorbit despre "Cum să îţi planifici o vacanţă cu maşina prin Europa -tips and tricks", în articolul de... (citeşte mai mult)

Cum sa iti planifici o vacanta cu masina prin europa - tips and tricks

Cum să îţi planifici o vacanţă cu maşina prin Europa - tips and tricks

20 septembrie, 2016
Planificarea unei vacanţe reuşite nu e tocmai un lucru uşor şi poate fi o adevărată bătaie de cap mai ales dacă alegeţi să vizitaţi locuri noi despre care nu stiţi mare lucru aşa că în articolul de astăzi am pregătit pentru voi ... (citeşte mai mult)

Back to School - Timisoara Bloggers Meeting

Back to School - Timişoara Bloggers Meeting

15 septembrie, 2016
Pentru unii "Back to school", pentru alţii "Back to work", iar pentru mine, după o minunată vacanţă despre care vă voi povesti în articolele următoare, a venit timpul să mă reapuc de scrisul pe blog iar pentru că tot vorbeam... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Cărţi de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală care merită citite

1 august, 2016
Nu am mai făcut de mult un articol "Top 5" iar cum suntem în perioada concediilor şi multe dintre noi apelăm la cărţi pentru a ne relaxa şi a ne ocupa timpul, m-am gândit să vă prezint un top cu cărţile mele preferate, de beauty... (citeşte mai mult)

Explore Timisoara: Ciocolateria Leonidas

Explore Timişoara: Ciocolateria Leonidas

27 iunie, 2016
De ceva timp mă tot gândesc la un nou proiect pentru blog...ce ziceţi să descoperim împreună Timişoara şi tot ce are de oferit acest oraş frumos, iar ca primă oprire m-am gândit să vă îndulcesc puţin cu ciocolata belgiană de la ciocolateria Leonidas ... (citeşte mai mult)

Beauty Bloggers Meeting Timisoara editia II

Beauty Bloggers Meeting Timişoara
ediţia a II-a

14 iunie, 2016
Cu puţin timp în urmă, am avut ocazia să particip la întâlnirea Bloggerilor de Beauty din Timişoara, ediţia a II-a şi m-am gândit să vă povestesc şi vouă cum a fost... (citeşte mai mult)

O femeie puternica este o femeie frumoasa

'O femeie puternică este o femeie frumoasă'

21 noiembrie, 2015
Sub motto-ul "O femeie puternică este o femeie frumoasă", ne-am adunat zilele trecute la evenimentul de beauty Fii Propriu Tău Make-up Artist, organizat de AVON, unde am avut parte de o demonstraţie de realizare a unui machiaj folosind produsele AVON din gama "Luxe"... (citeşte mai mult)

Eveniment Fii Propriul Tau Makeup Artist

Eveniment de beauty: Fii Propriul Tău Makeup Artist

16 noiembrie, 2015
Am o veste bună pentru iubitoarele de machiaj şi iubitoarele produselor AVON. Dacă locuiţi aproape de Timişoara, vă invit marţi 17 noiembrie, să participaţi la evenimentul Fii Propriu Tău Make-up Artist ... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iunie (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iunie (beauty, makeup & lifestyle)

1 iulie, 2015
Nu am mai făcut de mult un articol cu favoritele lunii iar pentru că în luna iunie am descoperit o mulţime de lucruri noi, care îmi plac la nebunie, m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă... (citeşte mai mult)

Party Tupperware Romania

Distracţie în bucătărie cu Tupperware

10 iunie, 2015
Acum două săptămâni am avut avut ocazia să particip la un party Tupperware organizat pentru bloggerii din Timişoara. Tot ce ştiam despre ei până atunci era că au o gamă largă de produse pentru bucătărie dar nu şi ce pot face produsele lor şi de ce sunt mai speciale... (citeşte mai mult)

Spring Beauty Bloggers Meeting

Spring Beauty Bloggers Meeting

18 martie, 2015
Cu puţin timp în urmă, am avut ocazia să particip la întâlnirea Bloggerilor de Beauty din Timişoara şi m-am gândit să vă povestesc şi vouă cum a fost... (citeşte mai mult)

Dior Beauty Journey by Douglas Romania

Dior Beauty Journey by Douglas Romania

5 martie, 2015
Ieri am avut ocazia să particip la un eveniment de beauty, Dior Beauty Journey by Douglas, unde am avut parte de un mic răsfăţ cu produse Dior, "vedetele" fiind noile produse DIORSKIN NUDE AIR lansate recent şi în România... (citeşte mai mult)

12

Brands