Câte produse de machiaj putem termina într-un an? Produse de machiaj terminate în 2016.

Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre produsele de machiaj terminate în 2016 şi despre cât de greu, sau uşor, se consumă un produs de machiaj. De când am blog-ul, am adunat destul de multe produse de machiaj şi mi-e aproape imposibil să le folosesc pe toate tocmai de aceea când reuşesc să termin un produs de machiaj simt că e o mare realizare, iar faptul că am putut vedea câte produse de machiaj pot consuma într-un an, m-a făcut să deschid ochii şi să îmi dau seama că de fapt nu avem nevoie de prea multe produse de machiaj.

Produse de machiaj terminate in 2016


Anul trecut am reuşit să termin 14 produse de machiaj şi 8 oje. Am ales să includ şi ojele pentru că şi la acest capitol colecţia mi s-a mărit considerabil şi am fost curioasă să văd cât de repede pot consuma o ojă şi cam câte pot termina într-un an.

Produse de machiaj terminate in 2016


Anticearcăne şi corectoare:

Produse de machiaj terminate in 2016

1.Rimmel London Wake Me Up concealer

2.Corectorul NYX nuanţa CW 02

Concluzii: - am ajuns la concluzia că aceste corectoare se consumă foarte repede. Dacă începeţi să îl folosiţi zilnic, un astfel de corector nu vă va ţine mai mult de 2-3 luni.


Creioane de ochi:

Produse de machiaj terminate in 2016

3.Makeon Princess Season2 Waterproof Gel Pencil Liner #S09 - Wild Real Khaki

4.Makeon Princess Season2 Waterproof Gel Pencil Liner #S10 - Lovely Wedding Peach

5.Makeon Princess Season2 Waterproof Gel Pencil Liner #S11 - Happy Valentine Choko (review aici)

6.Rimmel London Scandaleyes nuanţa 002 Sparkling Black

7.Lovely Professional eye pencil nr. 02 (maroniu)


Concluzii: - am fost extrem de încântată că am reuşit să termin 5 creioane de ochi mai ales că de multe ori prefer să folosesc un fard închis pe linia pleoapei în locul unui creion dar am observat că dacă sunt folosite zilnic şi creioanele de ochi se consumă destul de uşor. Preferatele mele au fost cele de la Makeon, au fost cremoase, rezistente şi foarte uşor de folosit.


Mascara:

Produse de machiaj terminate in 2016

8. Astor Seduction Codes no3 Volume and Length Mascara (review aici)

9. Avon Super Full mascara


Concluzii: - nu am păţit să se usuce sau să se strice o mascara înainte de termenul recomandat de folosire aşa că într-un an nu am nevoie de mai mult de 2-3 mascara.


Farduri de obraz:

Produse de machiaj terminate in 2015

10. Fardul de obraz Alverde Blush nuanţa Soft Pink (review aici)


Concluzii: - fardurile de obraz se consumă foarte greu. Chiar dacă îl folosiţi regulat, un fard de obraz bine pigmentat vă poate ţine chiar şi doi ani. Dacă ştiţi deja ce culori vă plac, nu aveţi nevoie de prea multe farduri de obraz.


Produse pentru buze:

Produse de machiaj terminate in 2016

11. Nivea lip butter vanilie şi macadamia


Produse de machiaj terminate in 2016

12. Rujul Avon nuanta garnet shimmer

13. Rujul Mistine Rosy Lip Tint Stick Rose

14. Avon Ultra Glazewear - Nude Muse (review aici)


Concluzii: - rujurile pentru mine se pare că sunt destul de greu de consumat tocmai pentru că îmi place să schimb culorile şi nu reuşesc să folosesc doar un singur ruj pentru a-l putea termina. Concluzia mea e că o colecţie de aprox 10 rujuri e mai mult decât suficientă pentru oricine.


Produse pentru machiajul de bază al feţei (fond de ten, BB cream):

Concluzii: - din păcate nu am reuşit să termin nici un fond de ten pentru că am folosit mai multe prin rotaţie. Două sunt aproape gata şi le veţi vedea curând în produse terminate ;) Concluzia mea e că deşi mă machiez des, dar nu chiar în fiecare zi, două fonduri de ten sunt suficiente pentru mine.

Oje:

Produse de machiaj terminate in 2016

1. Oja Astor nr.137

2. Oja Astor nr.219 (review aici)

3. Oja Orkide nr.803

4. Oja Farmec Collection nuanţa Yummy Peach (review aici)

5. Oja MUA shade 6 (review aici)

6. Oja All Sun nr.074

6. Farmec Gel top coat

6. Tratamentul pentru unghii Avon nail experts mineral fix


Concluzii: - dacă vă place să vă refaceţi des manichiura să ştiţi că ojele le puteţi consuma destul de repede. În funcţie de cât de subţire sau groasă e consistenţa ojei şi în câte straturi o aplicaţi, o ojă ajunge cam pentru 10-15 manichiuri.


Cam acestea sunt produsele pe care le-am terminat anul trecut şi am ajuns la concluzia că o vreme ar trebui să stau departe de magazine :D ... în 2017 probabil voi experimenta mai mult cu produsele de îngrijire decât cu cele de machiaj.

Dacă doriţi să vedeţi şi varianta video a acestui articol, vă invit pe canalul de youtube să urmăriţi filmuleţul (click pe poză).

Produse de machiaj terminate in 2016

Voi câte produse de machiaj aţi reuşit să terminaţi în 2016?


Add Comments

Brands