Produse terminate în luna aprilie
- HIT or MIS -

Pentru astăzi am pregătit articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna aprilie şi dacă au fost un HIT sau MIS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Creionul de ochi Tosowoong Waterproof Gel Pencil Liner nuanta S11 - Happy Valentine Choko

Creionul de ochi Tosowoong Waterproof Gel Pencil Liner nuanţa S11 - Happy Valentine Choko - a fost un creion cremos, rezistent şi uşor de aplicat. Creioanele de culoare maro sunt preferatele mele şi sunt perfecte pentru un machiaj de zi cu zi. O să îmi lipsească acest creion :( Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra în viitor. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Lotiunea tonica Yves Rocher Serum Vegetal

Loţiunea tonică Yves Rocher Serum Vegetal - e o loţiune tonică pentru luminozitate şi seamănă mai mult cu un ser decât cu un toner. Mi-a plăcut foarte mult textura acestei loţiuni. Se absoarbe repede în piele şi lasă tenul hidratat şi catifelat. A fost fără îndoială un HIT şi mă voi reîntoarce la acestă loţiune tonică în viitor dar momentan sunt curioasă să încerc şi altele.


Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Innisfree Olive Real Power Cream

Crema de faţă Innisfree Olive Real Power Cream - e o cremă foarte hidratantă însă e puţin cam greoaie pentru preferinţele mele. Am folosit-o cu plăcere pe perioada iernii dar nu aş recumpăra-o pentru că nu e una din cremele mele preferate. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): crema de fata Clarins Multi-Active Jour

Crema de faţă Clarins Multi-Active Jour in varianta mini - a fost o mostră ce a venit cu o revistă dar m-a ţinut destul de mult. Are o textură lejeră şi hidratează foarte bine tenul însă nu mi s-a părut atât de specială încât să fiu dispusă să plătesc preţul întreg pentru această cremă.


Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): masca Chantelle Ginseng & Jasmin; masca purificatoare Chantelle cu ierburi de mare si namol;
		  masca Himalaya Herbals Putifying Neem Mask

Luna trecută am luat o pauză de la măştile mele de faţă coreene şi am vrut să încerc şi câteva măşti de la noi. Am descoperit la Kaufland măştile de faţă Chantelle şi am rămas surprinsă cât de mult mi-au plăcut. Am folosit o mască cu efect de încălzire Chantelle Ginseng & Jasmin şi două măşti purificatoare Chantelle cu ierburi de mare şi nămol. Ambele mi-au plăcut însă preferata mea e masca purificatoare Chantelle cu ierburi de mare şi nămol.

Masca de faţă Himalaya Herbals Putifying Neem Mask - curăţă foarte bine faţa însă mi s-a părut puţin cam dură pentru tenul meu. Are un miros destul de puternic şi înţepător. Mi-a dat dureri de cap şi nu e o mască prea confortabilă.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Samponul Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Şamponul Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore - mi-a plăcut tare mult. Lasă părul curat şi hidratat, plăcut la atingere şi nu îi lipseşte nici volumul. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru baie:

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Spumantul de baie Balea cu ulei de eucalipt pentru energizarea corpului si a simturilor

Spumantul de baie Balea cu ulei de eucalipt pentru energizarea corpului şi a simţurilor (500ml) - are un miros mentolat şi revigorant şi e într-adevăr foarte relaxant. L-am folosit în combinaţie cu alte spumante pentru că singur nu face prea multă spumă. Mi-a plăcut şi posibil să îl recumpăr în viitor.


Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Gelul de dus exfoliant Balea Buttermilk & Lemon

Gelul de duş exfoliant Balea Buttermilk & Lemon - are un miros fresh, extrem de plăcut dar care din păcate nu rămâne pe piele. E un exfoliant delicat dar revigorant. Relaxează muşchii încordaţi şi îmi place să îl folosesc după ce fac sport sau când sunt foarte obosită.


Oje:

Produse terminate in luna aprilie 2016 (April
		  Empties): Oja Farmec Collection nuanta Yummy Peach

Oja Farmec Collection nuanţa Yummy Peach - în sfârşit am reuşit să termin şi o ojă :) E o ojă bună şi rezistentă. Culoarea e drăguţă şi uşor de purtat însă nu se numără printre culorile mele preferate. Puteţi vedea cum arată pe unghii aici.

Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands