Produse terminate în luna august
- HIT or MISS -

Am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse şi pot să vă spun părerea mea despre ele. Unele mi-au plăcut destul de mult pentru a le recumpăra iar altele mai puţin.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in august

Produse pentru îngrijirea părului:

Samponul si balsamul de par Syos

Şamponul şi balsamul de păr Substance & Strength de la Syoss - mi-au plăcut foarte mult. Am încercat şi altele însă cele de la Syoss mi-au plăcut cel mai mult şi sunt potrivite pentru părul meu. Pentru mine sunt un HIT le-am recumpărat deja de mai multe ori şi le voi recumpăra în continuare. Am folosit şi alte variante de la Syoss şi toate mi-au plăcut.

Fixativul Advance Techniques Flexible Hold de la AVON

Fixativul Advance Techniques Flexible Hold de la AVON - e un fixativ bunicel, fixează uşor părul şi are un miros plăcut însă nu e preferatul meu. Am nevoie de un fixativ care să îmi ţină mai bine părul iar cel de la AVON nu este destul de puternic. Nu îl voi recumpăra pentu că îl prefer pe cel de la Taft, Cashmere Touch.

Produse pentru îngrijirea feţei:

Masca exfolianta cu sake si orez

Masca exfoliantă cu sake şi orez Planet Spa AVON - mi-a plăcut foarte mult această mască. Curăţă faţa foarte bine, o lasă proaspătă şi catifelată. E un produs bun şi l-aş recumpăra însă din păcate nu se mai găseşte în catalogul de la Avon.

Masti fata Missha, FoodAHolic si Natural Rich Soo Essence

Măştile de faţă Missha Green Tea (review aici), FoodAHolic Aloe şi Natural Rich Soo Essence Vitamin (review aici). Am folosit câteva din măştile de faţă cumpărate luna trecută şi cel mai mult mi-a plăcut cea de la FoodAHolic cu Aloe. Celelate două nu au fost printre preferatele mele. Urmează să le fac un review cât de curâd. Îmi plac aceste măşti de faţă, tip "foaie de bumbac" şi le voi mai cumpăra.

Produse pentru îngrijirea corpului:

Gelul de dus cu saruri de mare Tea Rose de la Il Benessere

Gelul de duş cu săruri de mare Tea Rose de la Il Benessere - e un gel de duş foarte cremos şi miroase plăcut. Îl puteţi găsi în magazinele DM iar o sticlă de 500 ml costă în jur de 20 lei. Preţul mi se pare puţin cam mare însă dacă îl găsiţi la reduceri merită să îl încercaţi.

Anti-perspirant AVON On Duty tropical burst

Deodorantul anti-perspirant AVON On Duty Tropical Burst - mi-a plăcut, miroase foarte bine şi chiar dacă nu oferă protecţie 48 de ore cât scrie pe el mi s-a părut că oferă prospeţime şi protecţie o perioadă destul de îndelungată. L-aş mai recumpăra însă nici acesta nu prea mai apare în catalogul de la Avon dacât foarte rar.

Produse pentru îngrijirea picioarelor:

Exfoliantul pentru picioare cu fructe de padure si menta AVON Foot Works

Exfoliantul pentru picioare cu fructe de pădure şi mentă AVON Foot Works - exfoliază foarte bine picioarele şi le împrospătează. Mi-a plăcut foarte mult şi îl voi recumpăra. A fost un HIT.

balsamul hidratant cu saruri marine AVON Foot Works

Balsamul hidratant cu săruri marine AVON Foot Works - din păcate nu a făcut mare lucru pentru picioarele mele. Senzaţia de hidratare ţine foarte puţin timp de la aplicare. Nu mi-a plăcut deloc şi nu îl voi recumpăra. Pentru mine a fost un MISS.

Add Comments

Brands