Produse terminate în luna august
- HIT or MISS -

E timpul pentru un nou articol cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continure întreg articolul.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna august 2014


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna august 2014 : Samponul 
		  Wash & Go cu extract de ginseng pentru par puternic deteriorat

Şamponul Wash & Go cu extract de ginseng pentru păr puternic deteriorat - în sfârşit am terminat acest şampon şi trebuie să recunosc că m-am chinuit să îl termin mai ales că avea o cantitate mare de produs şi nu a fost chiar pe placul meu. Nu am părul extrem de deteriorat dar l-am cumpărat mai mult datorită faptulul că avea în componenţă extract de ginseng însă din păcate nu a făcut mai nimic pentru părul meu şi nu mi-a plăcut. Deşi şampoanele Wash & Go sunt renumite pentru voluml pe care îl dau părului, în cazul meu nici acest lucru nu a funcţionat ba mai mult am observat că mi-a făcut şi mătreaţă :( Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra. M-am întors la şampoanele Syoss care se potrivesc mai bine părului meu şi sunt preferatele mele.


Produse terminate in luna august 2014: Vopseaua de par 
		  L'oreal Preference nuanta 7.34 MONTMARTRE

Vopseaua de păr L'oreal Preference nuanţa 7.34 MONTMARTRE - mi-a plăcut foarte mult cum a ieşit culoarea dar şi rezistenţa în timp, însă are un miros foarte puternic şi înţepător. E chinuitor dacă vă vopsiţi singure acasă şi din acest motiv nu cred că o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna august 2014: Masca de fata 
		  3W Clinic Fresh Milk Face Mask

Masca de faţă 3W Clinic Fresh Milk Face Mask - e o mască foarte hidratantă si mi-a plăcut faptul că îmi lăsa faţa fină şi radiantă. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Mostre:

Produse terminate in luna august 2014: Mostre produse cosmetice coreene

Pentru că în luna august am fost mai mult plecată, am luat cu mine o parte din mostrele adunate şi am încercat să folosesc cât mai multe.

  • Spuma de curăţare Etude House Milky You - face multă spumă şi curăţă delicat faţa lăsând-o foarte fină şi plăcut la atingere dar nu cred că voi cumpăra varianta mare prea curând pentru că sunt altele pe care vreau să le încerc.

  • Lioele V-line Waterdrop Sleeping Pack - e o mască de noapte de tip "cremă de noapte" ce se aplică înainte de culcare iar dimineaţa se clăteşte. A fost ok dar nu mi-a plăcut atât de tare încât să îmi doresc să o cumpăr pentru că mi s-a părut puţin cam "greoaie" pentru tenul meu.

  • Tony Moly I'm Real Seaweed Aqua Moisture Lotion - mi-a plăcut textura şi mirosul şi mi-a făcut plăcere să o folosesc.

  • Tony Moly Floria Whitening Cream - şi aceasta mi-a lăsat o impresie plăcută. Are o textură uşoară şi intră repede în piele.

Produse terminate in luna august 2014: Balsaml de buze cu ceara de albine AVON Naturals

Balsaml de buze cu ceară de albine AVON Naturals - a fost un balsam de buze foarte bun. L-am folosit şi în anotimpul rece şi a reuşit să îmi menţină buzele hidratate şi fără crăpături. Mirosul a fost foarte plăcut.


Produse de makeup:

Produse terminate in luna august 2014: Baviphat Super
		   Dream Curling Waterproof Mascara

Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara - mi-a plăcut foarte mult această mascara şi a fost preferata mea dintre toate cele pe care le-am încercat până acum. E o mascara waterproof şi îmi place că rezistă întreaga zi şi îmi face genele mai voluminoase păstrându-le în acelaşi timp naturaleţea. Pentru mine a fost un HIT şi deja am şi recumpărat-o. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna august 2014: Parfumul AVON Sensuelle

Parfumul AVON Sensuelle - a fost un parfum uşor dulce dar elegant şi mi-a plăcut. Rezistenţa e destul de bună şi sunt de părere că pentru preţul lor parfumurile AVON sunt destul de reuşite. Parfumul meu preferat de la AVON rămâne în continuare AVON Spotlight.


Produse terminate in luna august 2014: Sarea de baie 
		  Terraromana cu ciocolata neagra

Sarea de baie Terraromana cu ciocolată neagră - miroase foarte bine la început însă mirosul se menţine foarte puţin şi până când se umple vana cu apă de-abia dacă se mai simte. Pentru mine a fost un MISS şi nu o voi recumpăra.Produse terminate in luna august 2014: Exfoliantul 
		  pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir si ceai alb

Exfoliantul pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir şi ceai alb - îmi place să folosesc din când în când exfoliante pentru picioare şi acesta nu o fost o excepţie. Nu ştiu dacă exact această aromă sau alta, dar cu siguranţă le voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands