Produse terminate în luna ianuarie
- HIT or MISS -

Am reuşit să termin şi luna trecută câteva produse, şi a venit timpul să vă spun părerea mea despre ele.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna ianuarie


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna ianuarie; Samponul Syoss Volume Lift

Şamponul Syoss Volume Lift - mi-a plăcut foarte mult. Oferă volum părului meu şi acesta arată foarte bine. Deşi acum folosesc un alt şampon, Syoss Volume Lift rămâne unul din preferatele mele şi îl voi recumpăra. Pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna ianuarie; Spray-ul pentru protectie impotriva caldurii Syoss Heat Protect Longlasting straightening effect

Spray-ul pentru protecţie împotriva căldurii Syoss Heat Protect Longlasting Straightening Effect - nu l-am terminat de tot dar m-am hotărât să îl arunc pentru că nu îl mai folosesc şi doar stă degeaba în baie. Nu mi-a plăcut deloc. La început a fost ok dar şi-a schimbat foarte repede consistenţa, parcă aş stropi apă cu alcool în păr. Miroase urât şi doar îmi încarcă părul fără să îl protejeze. Pentru mine a fost un MISS.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna ianuarie; Crema de față AVON Care Youth Restore

Crema de faţă AVON Care Youth Restore - e unul din produsele incluse în "Project 10 pan" şi mă bucur că am reuşit să o termin. A fost o cremă destul de bună şi mi-a plăcut foarte mult să o folosesc şi în zona gâtului. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna ianuarie; Natural Rich Soo Essence Sheet Mask 
         - Cucumber  si Ja Yeon Mapping Lemon Essence Mask

Am mai folosit două măşti de faţă, Natural Rich Soo Essence Sheet Mask - Cucumber (review aici) şi Ja Yeon Mapping Lemon Essence Mask (review aici). Îmi plac foarte mult acest gen de măşti de faţă, pentru mine sunt un HIT şi voi continua să le folosesc.


Produse terminate in luna ianuarie; Skin Food Platinum Grape Cell Essential BB Cream

Skin Food Platinum Grape Cell Essential BB Cream - am folosit această mostră, mai mult pentru a testa BB Cream-ul de la Skin Food. În acest mic pliculeţ am avut produs pentru trei utilizări. Mi-a plăcut şi o să urmeze în curând şi un review.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Produse terminate in luna ianuarie; Deodorantul Balea Invisible

Deodorantul Balea Invisible - nu prea mi-a plăcut. Are un miros neplăcut şi nu simt să îmi ofere prospeţime. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra. Preferatul meu rămâne în continuare Deodorantul Balea Sensitive.


Produse terminate in luna ianuarie; Deodorantul Vichy

Deodorantul Vichy - a fost ok. Nu e preferatul meu pentru că eu prefer produsele care au cât de cât un miros iar acesta nu are parfum deloc. E potrivit dacă aveţi pielea foarte sensibilă, pentru că nu conţine parfum, alcool, parabeni şi aluminiu.


Produse terminate in luna ianuarie; Spray-ul de corp cu violete AVON Naturals

Spray-ul de corp cu violete AVON Naturals - mi-a plăcut foarte mult. Miroase tare bine şi persistă destul de mult. Pentru mine a fost un HIT şi îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru mâini:

Produse terminate in luna ianuarie; Crema de maini AVON Care Youth Restore

Crema de mâini AVON Care Youth Restore - şi această cremă a fost inclusă în "Project 10 pan" şi am reuşit să o termin. Mi-a plăcut foarte mult şi m-a ţinut destul de mult timp. Deşi nu o voi recumpăra momentan pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands