Produse terminate în luna iulie
- HIT or MISS -

Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta produsele terminate în luna iulie şi ce impresie mi-au lăsat, aşa că dacă sunteţi curioase citiţi în continure să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna iulie 2014


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna iulie 2014: Lotiunea de corp hidratanta cu ulei de argan AVON Skin So Soft

Loţiunea de corp hidratantă cu ulei de argan AVON Skin So Soft - e o loţiune plăcută, foarte hidratantă însă nu prea mi-a plăcut mirosul. Am dat peste alte loţiuni care mi-au plăcut mai mult, atât ca textură cât şi ca miros, iar din acest motiv nu o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna iulie 2014: Gelul de dus cu argan On Line Harmony

Gelul de duş cu argan On Line Harmony - mi-a plăcut, lasă pielea fină şi catifelată şi ţine destul de mult timp. Cu toate că la început mi-a plăcut foarte mult mirosul, cu timpul am început să mă plictisesc de el şi mi se părea un miros destul de greoi pentru vară. Îmi plac gelurile de duş On Line Harmony şi probabil voi recumpăra varianta cu măsline pentru că are un miros mai plăcut şi uşor revigorant.


Produse terminate in luna iulie 2014: Deodorantul antiperspirant Gerovital H3 - Sensitive

Deodorantul antiperspirant Gerovital H3 - Sensitive - e un deodorant bunicel însă nu mi-a plăcut la fel de mult ca şi varianta Natural, şi probabil îl voi recumpăra pe acela.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna iulie 2014: Apa de trandafiri Naturalis

Apa de trandafiri Naturalis - a fost un produs destul de bun. Nu e foarte hidratantă însă împrospătează uşor faţa şi e foarte plăcut de folosit pe perioada verii. Pentru mine a fost un HIT şi probabil o voi recumpăra pe viitor dar de-abia după ce voi încerca şi alte produse de acest fel. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna iulie 2014 : Masca de fata revitalizanta himalayan goji berry AVON Planet Spa

Masca de faţă revitalizantă himalayan goji berry AVON Planet Spa -
mi-a plăcut foarte mult mirosul acestei măşti dar din păcate nu a avut nici un efect asupra tenului iar din acest motiv pentru mine a fost un MISS şi nu o voi recumpăra. Am încercat şi alte măşti de faţă de la AVON Planet Spa care mi-au plăcut mult mai mult şi probabil le voi recumpăra pe acelea.


Produse terminate in luna iulie 2014 : Masca de fata  tip foaie de bumbac Innisfree It's Real 
		 Pomegranate Mask

Masca de faţă coreeană tip "foaie de bumbac" Innisfree It's Real Pomegranate Mask - e o mască foarte hidratantă şi o găsesc perfectă pentru perioada de iarnă, când tenul are nevoie de mai multă hidratare. Îmi plac aceste măşti de faţă însă nu cred că voi recumpăra varianta aceasta pentru că sunt alte variante care îmi plac mult mai mult. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna iulie 2014 : Mastile de ochi Purederm Collagen Eye Mask

Măştile de ochi Purederm Collagen Eye Mask - din păcate nu am apucat să le termin pentru că şi-au schimbat foarte repede mirosul (în aproximativ 3 săptămâni de la deschidere) şi nu le-am mai putut folosi. Au fost plăcut de folosit când am avut ochii foarte obosiţi dar nu mi s-au părut foarte hidratante aşa că nu ştiu sigur încă dacă le voi recumpăra pe acestea sau voi încerca şi altele. Găsiţi un review detaliat aici.Produse terminate in luna iulie 2014 : Holika Holika Real Butter Lip Balm

Balsamul de buze Holika Holika Real Butter Lip Balm - mi-a plăcut extrem de mult acest balsam de buze şi sunt tare tristă că s-a terminat :( . Hidratează foarte bine buzele şi miroase adorabil. Pentru mie e fără îndoială un HIT şi sper să am ocazia să îl recumpăr. Găsiţi un review detaliat aici.


Mostre:

Produse terminate in luna iulie 2014 : Holika Holika Real Butter Lip Balm

Şi luna aceasta am încercat să folosesc din mostrele pe care le am, pentru că s-au adunat destul de multe, şi mi-am propus să încep să le folosesc.

  • Luke Total Skin Solution charcoal nose cleansing strips - a fost prima dată când am folosit un astfel de produs pentru curăţarea porilor de pe nas, dar nu a fost foarte eficient;

  • Innisfree green barley powder wash - e o pudră de curăţare ce mi-a plăcut foarte mult şi mi-ar plăcea să cumpăr produsul întreg însă se găseşte destul de greu şi are şi preţul puţin mai mare :(

  • Nature Republic The First clear toner si emulsie - mi-au plăcut foarte mult dar nu cred că voi cumpăra produsele întrgi pentru că şi acestea au un preţ destul de mare;

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands