Produse terminate în luna iunie
- HIT or MISS -

Aveam în plan să sar peste acest articol pentru că în luna iunie nu am reuşit să termin multe produse, dar în cele din urmă m-am gândit ca totuşi să vă arat ce produse am terminat şi ce impresie mi-au lăsat.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna iunie 2014


Produse pentru îngrijirea părului:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Balsamul pentru par Syoss Volume Lift

Balsamul pentru păr Syoss Volume Lift - folosesc de mult timp balsamurile de păr de la Syoss, sunt potrivite pentru părul meu şi îmi plac foarte mult. Am mai încercat şi alte balsamuri de păr dar mereu mă reîntorc la acesta. Pentru mine a fost un HIT şi îl voi recumpăra.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Gelul de dus si lotiunea pentru corp AVON Naturals spiced orange & ginger

Gelul de duş şi loţiunea pentru corp AVON Naturals spiced orange & ginger - au fost ediţii speciale de iarnă şi mi-a plăcut mirosul lor. Gelul de duş a fost preferatul meu dar şi loţiunea de corp este destul de bună. Mie îmi plac seturile AVON Naturals, au ambalajele mai compacte şi sunt perfecte pentru călătorii, dar au şi o gamă variată de arome. Pentru mine au fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru îngrijirea picioarelor:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Crema pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir si ceai alb

Crema pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir si ceai alb - e o cremă plăcută, împrospătează şi revigorează picioarele obosite dar nu este foarte hidratantă. Înmoaie uşor călcâiele dar câteodată simt că nu suficient. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Masca de fata purificatoare cu extract de floare de lotus AVON Planet Spa

Masca de faţă purificatoare cu extract de floare de lotus AVON Planet Spa - vi-am arătat-o şi în articolul cu "Cele mai folosite produse în luna iunie", am folosit-o foarte mult şi a fost masca mea de curăţare preferată în ultima vreme. Deşi nu o voi recumpăra momentan pentru că îmi doresc să încerc şi alte măşti, pentru mine a fost un HIT şi mă voi reîntoarce la acestă mască.


Produse terminate in luna iunie 2014 : Ja Yeon Mapping Red Ginseng Essence Mask II

Masca de faţă coreeană Ja Yeon Mapping Red Ginseng Essence Mask II - mi-a plăcut foarte mult. Îmi lasă pielea mai întinsă, mai fermă şi foarte hidratată însă fără să o simt încărcată. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse de make-up:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Jungle Fruits Seaweed Waterproof Auto Eyeliner #7 Golden Fish Tale

Am terminat în sfârşit şi un produs de make-up, şi anume creionul de ochi SkinFood Jungle Fruits Seaweed Waterproof Auto Eyeliner nuanţa #7 Golden Fish Tale - la început mi-a plăcut tare mult şi l-am folosit în colţul intern al ochiului dar şi pe linia apei, pentru mai multă luminozitate, însă a început să se usuce destul de repede şi a devenit sfărmos. Din păcate pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Mostre:

Produse terminate in luna iunie 2014 : Mostre

M-am provocat să folosesc din mostrele pe care le am, pentru că s-au adunat destul de multe, aşa că luna aceasta am folosit câteva.

  • Crema de baie Erbolario Ortensia - a fost ok dar nu m-a impresionat atât de mult încât să cumpăr produsul întreg;
  • Masca de faţă TonyMoly Tomatox Magic Massage pack - mi-a plăcut textura şi mirosul, şi mă gândesc să o cumpăr în viitor;
  • Nature Republic The First clear toner - mi-a plăcut foarte mult dar nu cred că voi cumpăra produsul întrg pentru că are un preţ destul de mare;
  • Etude House Face Conditioning - e un primer (bază) pentru faţă de care m-am îndrăgostit după cele 3 utilizări care mi-au ajuns din această mostră şi mă gândesc să îl cumpăr în viitor cu toate că nu obişnuiesc să folosesc acest gen de produse.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands