Produse terminate în luna mai
- HIT or MISS -

Am adunat câteva produse pe care le-am terminat şi a venit timpul să vă spun cât de potrivite au fost pentru mine şi dacă merită cumpărate sau nu.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in mai

poza cu produsele treminate in mai

 1. Boots - Royal Jelly - Pure Honey Body Lotion, 100ml;
 2. Boots - Royal Jelly - Pure Honey Moisturising Creme Bath, 100ml;
 3. AVON Solutions, gel spumă de curăţare Complete Ballance, 150ml;
 4. Elmiplant - Loţiune tonică reconfortantă cu nufar si vit. E, 200ml;
 5. Balea Young - deospray Mademoiselle Chic, 150 ml;
 6. AVON Advance Techniques - Spray pentru strălucire, 100ml;
 7. Şerveţele demachiante cu Aloe Vera - Blanchette B.
 8. Vivanatura - mască de păr cu ginseng şi argan, 250ml;
 9. Balea - Gel de duş anicelulită, 200ml;
 10. AVON - deodorant cu bilă Slip into... , 50ml;
 11. Cristian Dior - J'adore - natural spray, 35ml.

poza cu produsele pentru fata treminate in mai

Gelul spumă de curăţare Complete Ballance, de la AVON Solutions - e unul din produsele mele favorite. Curăţă foarte bine tenul şi e un produs foarte bun. De când l-am terminat îi simt lipsa. Pentru mine e un HIT şi îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.

Loţiunea tonică de la Elmiplant cu extract de nufăr şi vitamina E, pentru ten uscat/sensibil - a fost prima loţiune tonică pe care am cumpărat-o şi pe care am încercat-o. Are un miros plăcut, e uşoară, curăţă bine tenul de resturile de machiaj şi nu îl încarcă. Chiar dacă, cu timpul, tenul meu a devenit puţin uleios, iar loţiunea e pentru ten uscat/sensibil nu am avut nici o problemă să o folosesc. Fiindcă e primul produs de acest gen pe care l-am încercat nu pot să spun că e cel mai bun produs însă nu e nici rău. Momentan nu îl voi recumpăra pentru ca mi-am comandat deja o altă loţiune tonică pe care vreau să o încerc însă pe viitor posibil să mă reîntorc şi la aceasta. .

Şerveţelele demachiante cu Aloe Vera de la Blanchette B. - sunt destul de bune şi îndepărtează fondul de ten însă nu sunt suficiente pentru a vă curăţa în totalitate machiajul. Le-am cumpărat şi pe cele în varianta Refreshing însă nu îmi plac la fel de mult. Sunt ieftine, sunt micuţe şi nu strică să le am la îndemână de aceea le voi mai cumpăra.

poza cu produsele pentru par treminate in mai

Pentru păr am terminat masca de păr cu ginseng şi argan pentru revitalizarea firului de păr de la Vivanatura - o mască destul de bună, care mi-a plăcut şi pe care o voi recumpăra în viitor. Îi găsiţi un review detaliat aici.

Sparay-ul pentru strălucire Advance Techniques de la AVON - la început, după primele utilizări mi-a plăcut felul în care îmi arăta părul însă cu timpul nu a mai avut nici un efect. Pentru mine e un MISS şi nu îl voi recumpăra.

poza cu produsele pentru corp treminate in mai

Gelul de duş şi loţiunea de corp Pure Honey de la Boots, Royal Jelly - sunt produse deosebit de bune şi sunt un adevărat rasfăţ pentru corp. Au un miros foarte puternic şi persistent, de miere. Mi-au plăcut foarte mult. Le-am primit cadou, însă personal nu cred că aş plăti 50 lei pentru un gel de duş şi o loţiune de corp de 100ml de aceea nu cred că le voi recumpăra în grabă.

Gelul de duş anticelulită de la Balea - nu m-a impresionat deloc. Nu îmi place mirosul şi nici felul în care îmi lasă pielea. Pentru mine e un MISS şi nu îl voi recumpăra.

poza cu produsele pentru corp treminate in mai

Deodorantul spray Mademoiselle Chic de la Balea Young - are un miros foarte înţepător şi greu de suportat lucru care face foarte dificilă aplicarea. Nici la capitolul persistenţă nu stă prea bine. De-abia am reuşit să îl termin şi nu îl voi recumpăra. E un MISS.

Deodorantul cu bilă Slip into... de la Avon - îmi place mirosul, însă din păcate nu îşi face foarte bine treaba. Senzaţia de prospeţime dispare destul de repede. Nu îl voi recumpăra.

Natural spray Jadore, Christian Dior - nu e autentic, l-am cumpărat de la o doamnă care vinde produse cosmetice şi parfumuri. Chiar dacă e un "fake" miroase foarte bine şi mirosul persistă 4-5 ore. Îmi pare foarte rău că l-am terminat şi l-aş recumpăra dar nu mai am de unde. Dacă îl găsiţi pe undeva vi-l recomand.

Add Comments

Brands