Produse terminate în luna mai
- HIT or MISS -

Luna trecută nu am terminat foarte multe produse şi iniţial am vrut să sar peste acest articol însă am considerat că experienţa mea cu unele dintre produse merită menţionată.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna mai 2014


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna mai 2014: Laptele demachiant racoritor cu extract de struguri de la Garnier Essentials

Laptele demachiant răcoritor cu extract de struguri de la Garnier Essentials - mi-a plăcut foarte mult. E un demachiant delicat şi înlătură foarte bine machiajul. Din toate demachiantele încercate până acum, acesta ocupă primul loc în preferinţele mele. Pentru mine a fost un HIT şi mă voi reîntoarce la acesta în viitor. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna mai 2014:  mostre Nature Republic The First Whitening Trial toner si emulsie

Am folosit câteva din mostrele Nature Republic The First Whitening Trial set. Am terminat două sticluţe cu tonner şi două cu emulsie. Mi-au plăcut foarte mult şi am putut observa cum tenul a început să devină mai luminos şi mai uniform la culoare. Am încetat să folosesc şi restul mostrelor care mi-au rămas pentru că vreau să le păstrez pentru când voi merge în călătorii :). O sticluţă de tonner mi-a ajuns cam 3 utilizări iar o sticluţă de esenţă mi-a ajuns aproape o săptămână întreagă. Pentru mine sunt un HIT.


Produse terminate in luna mai 2014: Ja Yeon 
		 Mapping Grape Essence Mask, Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask, Beauty Friends Raspberry Essence Mask

Nu există lună în care să nu folosesc măştile mele de faţă coreene de tip "foaie de bumbac". De data aceasta am folosit masca de faţă Ja Yeon Mapping Grape Essence Mask - o mască hidratantă cu parfum de struguri, masca de faţă Mitomo Lovely Your Skin Loess Essence Sheet Mask (review aici) - o mască hidratantă şi tonifiantă cu foarte multă esentă, şi masca de faţă Beauty Friends Raspberry Essence Mask - o mască revigorantă cu esenţă de zmeură. Mi-au plăcut toate trei foarte mult şi pentru mine au fost un HIT.


Produse terminate in luna mai 2014

Dischetele demachiante de bumbac Ebelin din DM - până acum nu vi-am mai vorbit despre acest gen de produse în articolele cu produsele terminate dar pe acestea am vrut neapărat să le menţionez. Nu acord o atenţie foarte mare acestor produse şi de obicei cumpăr ce găsesc, pentru că mai toate funcţionează la fel, însă acestea nu îmi plac absolut deloc. Pentru înlăturarea rujului sau a ojei nu sunt bune deloc pentru că lasă mult puf în urmă. Dacă nu îmi place un ruj şi vreau să îl înlătur pentru a folosi un altul, sau doar vreau să corectez marginile buzelor, rămân peste tot cu puf de la dischetă, care e foarte greu de înlăturat. La fel se întâmplă şi pe unghii. Pentru mine sunt un MISS şi nu le recomand.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna mai 2014: Gelul de dus ON Line Harmony cu ulei de masline

Gelul de duş ON Line Harmony îmbogăţit cu ulei de măsline - curăţă delicat pielea şi o lasă foarte fină, iar mirosul e plăcut şi uşor revigorat. Mi-a plăcut tare mult acest gel de duş şi pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna mai 2014: Deodorantul stick antiperspirant NIVEA invisible for black & white

Deodorantul stick antiperspirant NIVEA invisible for black & white - a fost un antiperspirant obişnuit şi nu s-a remarcat într-un mod anume. Într-adevăr nu lasă urme atât de vizibile ca şi alte antiperspirante însă nu a fost exceptional, dar miroase foarte plăcut.


Produse terminate in luna mai 2014: Mini deodorantul antiperspirant Gerovital H3 - Natural

Mini deodorantul antiperspirant Gerovital H3 - Natural - deşi mirosul a fost puţin înecăcios, mi-a plăcut foarte mult şi deja l-am recumpărat în ambalaj mare dar în varianta Sensitive.


Produse terminate in luna mai 2014: Crema catifelata pentru maini L'ERBOLARIO ACCORDO VIOLA 
		  si o mostra de crema de corp parfumata L'ERBOLARIO IRIS

O mostră de cremă catifelată pentru mâini L'ERBOLARIO ACCORDO VIOLA - miroase extraordinar de bine şi pe mine m-a cucerit acest miros dar nu cred că o voi cumpăra momentan pentru că preţul nu e chiar "prietenos". Şi tot de la L'ERBOLARIO am încercat şi o mostră de cremă de corp parfumată L'ERBOLARIO IRIS, miroase şi aceasta destul de frumos dar parfumul de violete îmi place mult mai mult. Această cremă de corp nu mi s-a părut atât de specială încât să îşi justifice preţul de aprox 90lei.


Produse pentru îngrijirea părului:

Produse terminate in luna mai 2014: Spray-ul fixativ Syoss Volume Lift extra strong hold

Spray-ul fixativ Syoss Volume Lift extra strong hold - după prima utilizare nu m-a impresionat prea mult şi l-am lăsat deoparte o vreme, însă am început să îl folosesc din nou şi pur şi simplu a devenit cel mai îndrăgit fixativ pe care l-am folosit vreodată. Lasă părul puţin tare la început însă această senzaţie dispare repede şi nu îmi simt deloc părul încarcat. A devenit o necesitate pentru mine mai ales atunci când îmi las părul creţ (aşa cum e el) pentru că îmi oferă volum la rădăcina părului dar şi buclele arată mai bine şi rezistă mai mult.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands