Produse terminate în luna noiembrie
- HIT or MISS -

În luna noiembrie nu am reuşit să termin la fel de multe produse ca în restul lunilor, dar tot s-au adunat câteva pe care vreau să vi le arat şi despre care să vă vorbesc puţin.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in noiembrie


Produse pentru faţă:

laptele demachiant Byphasse

Laptele demachiant Byphasse - nu are un miros extraordinar dar a fost un demachiant destul de bun şi mi-a plăcut. Îndepărtează bine machiajul feţei dar şi al ochilor. Are o cantitate mare de produs, 500ml, iar preţul a fost undeva în jur de 15lei. Nu îl voi recumpăra momentan pentru că mai sunt alte produse pe care vreau să le încerc dar a fost un demachiant bun şi posibil să mă reîntorc la el în viitor.


Crema de fata matifianta AVON Solutions Complete Balance Day

Crema de faţă matifiantă AVON Solutions Complete Balance Day - e o cremă uşoară care se absoarbe destul de repede în piele şi mi-a plăcut. Găsiţi un review detaliat aici.


Danahan ecopure Shea Butter  Sheet Mask; Missha Facial Sheet Mask Green Tea

Măştile de faţă Danahan ecopure Shea Butter (review aici) şi Missha Pure Source Green Tea (review aici) - după cum v-am obişnuit deja, măştile de faţă asiatice sunt preferatele mele şi nu există lună în care să nu folosesc câte una. Le ador şi pentru mine sunt un HIT.


Balsamul de buze Balea Young Never Ending Story

Balsamul de buze Balea Young Never Ending Story - la început nu a fost chiar favoritul meu însă cu cât îl foloseam mai des a început să îmi placă din ce în ce mai mult iar acum că l-am terminat îi simt lispa. Are un miros foarte subtil şi plăcut şi hidratează buzele destul de bine. Momentan nu îl voi recumpăra pentru că mai am câteva balsamuri de buze pe care trebuie să le termin dar mi-a plăcut şi îl consider un HIT.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Spray-ul de fata racoritor Maroccan Rose Planet Spa AVON

Spray-ul de faţă răcoritor Maroccan Rose Planet Spa AVON - mi-am comandat în vară din greşală două, unul l-am terminat luna trecută şi vi l-am arătat în articolul cu "Produse terminate în luna octombrie" iar luna aceasta am reuşit să îl termin şi pe celălat. L-am folosit pentru corp dar nu m-a impresionat şi nu îl voi recumpăra.


Deodorantul Balea Sensitive cu Aloe Vera

Deodorantul Balea Sensitive cu Aloe Vera - mi-a plăcut foarte mult. Miroase bine şi rezistă întreaga zi. E deodorantul meu favorit. Pentru mine a fost un HIT şi îl voi mai cumpăra.


Exfoliantul pentru corp Grac & Charmes Pure Pleasure Berrywine

Exfoliantul pentru corp Grac & Charmes Pure Pleasure Berrywine - vi-am vorbit foarte mult despre acest exfoliant de corp în articolul cu "Top 5: Produse pentru îngrijirea corpului" dar şi în articolul "Top 5: Produse cu preţul sub 10lei". Îmi place foarte mult şi îl voi recumpăra dacă îl voi mai găsi. Pentru mine a fost un HIT.


Produse pentru îngrijirea picioarelor:

Spray-ul odorizant de picioare Foot Works AVON

Spray-ul odorizant de picioare AVON Foot Works - a fost un produs OK dar nu e un produs de care nu mă pot lipsi. Nu prea mi-am dat seama dacă funcţionează pentru că nu am astfel de probleme cu picioarele iar mie nu mi se pare că mi-ar oferi ceva în plus faţă de alte produse pentru picioare. Nu îl voi recumpăra pentru că îmi place mai mult să folosesc un spray de picioare răcoritor decât acesta.


Crema de picioare Mizon Olive Cocoa butter

Crema de picioare Mizon Olive Cocoa butter - mi-a plăcut faptul că era o cremă uşoară şi intra foarte repede în piele. Hidratează bine picioarele dar efectul nu durează mai mult de o zi. Nu cred că o voi recumpăra pentru că e destul de greu de găsit şi din câte îmi amintesc preţul a fost puţin cam mare pentru o cremă de picioare de 80ml.

Add Comments

Brands