Produse terminate în luna noiembrie
- HIT or MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Beauty Friends Lemon Essence Mask)

Din categoria de produse pentru faţă, am reuşit să termin doar o mască de faţă coreeană Beauty Friends Lemon Essence Mask. Îmi plac foarte mult aceste măşti şi m-am obişnuit să folosesc cel puţin o mască de acest fel în fiecare lună. Dacă sunteţi curioase să încercaţi măştile de faţă coreene, găsiţi câteva de vânzare în secţiunea de blogsale, aici.


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Anticearcanul Balea si ETUDE HOUSE Apricot Stick #7 Raspberry)

Anul acesta am încercat să folosesc cât mai mult din produsele de makeup existente în colecţia mea, iar luna trecută am reuşit să mai termin două:

Anticearcănul Balea - la început mi s-a părut ok însă cu cât l-am folosit mai mult mi-am dat seama că nu e deloc ceea ce am eu nevoie. Are o acoperire destul de mică şi lasă zona din jurul ochilor foarte uleioasă şi neapărat aveţi nevoie de o pudră pentru a-l seta. Nu m-a încântat prea mult aşa că nu îl voi recumpăra.

ETUDE HOUSE Apricot Stick #7 Raspberry - e un balsam de buze colorat, lasă buzele hidratate, uşor lucioase şi culoarea rezistă destul de bine. M-a plăcut foarte mult şi mă gândesc să îl recumpăr în viitor. Pentru mine a fost un HIT.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Samponul Inebrya Ice Cream Argan Age)

Şamponul Inebrya Ice Cream Argan Age - e un şampon bun, curăţă foarte bine părul şi mi-a plăcut textura şi mirosul lui. Gasiţi un review detaliat aici.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Spumantul de baie AVON Mandarin & White Jasmine)

Spumantul de baie AVON Mandarin & White Jasmine - îmi plac foarte mult aceste spumante de baie de la AVON. Au un miros extrem de plăcut şi un preţ bun. Pentru mine sunt un HIT şi le recumpăr mereu dar în diferite arome.


Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Gelul de ras Balea cu Aloe Vera si Ulei de Avocado)

Gelul de ras Balea cu Aloe Vera şi Ulei de Avocado - a fost prima dată când am încercat un stfel de gel de la Balea şi mi-a plăcut tare mult. E foarte bun. Pielea nu se irită deloc şi rămâne fină şi catifelată. A fost mare HIT şi deja l-am recumpărat în varianta Blueberry Love însă varianta cu Aloe Vera rămâne preferata mea.


Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Deodorantul Nivea double effect)

Deodorantul Nivea double effect - eu una, nu văd diferenţe prea mari între deodorantele pe care le folosesc însă acesta a reuşit să îmi atragă atenţia. Mi-a plăcut faptul că nu are un miros înecăcios şi a fost foarte eficient. Mă gândesc să îl recumpăr în viitor.


Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Parfumul AVON City Rush)

Parfumul AVON City Rush - are o aromă puternică cu note predominante lemnoase şi e destul de rezistent. E un parfum ce iasă în evidenţă şi mi-a plăcut. Îl văd mai mult un parfum de seară şi potrivit pentru sezonul rece.


Produse pentru unghii:

Produse terminate in luna noiembrie 2015 (November 
		  Empties: Farmec dizolvant pentru lac de unghii si Oja Astor 004 Deliciously Violet)

Oja Astor 004 Deliciously Violet - nu a fost extrem de rezistentă însă culoarea a fost plăcută. Îmi place faptul că aceste oje au o cantitate mai mică de produs şi o selecţie foarte mare de culori. Am mai vorbit despre aceste oje în articolele mele şi puteţi vedea cum arată pe unghii aici.


Farmec dizolvant pentru lac de unghii - cum nu am reuşit să ajung în Lidl să îmi recumpăr dizolvantul de la Cien, acesta mi-a fost mai la îndemână. Nu curăţă oja la fel de uşor ca cel de la Cien şi voi rămâne în continuare la acela.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands