Produse terminate în luna septembrie
- HIT or MISS -

E timpul pentru un nou articol cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continure întreg articolul.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna septembrie 2014


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna septembrie 2014: Demachiantul pentru ochi Garnier Express 2 in 1

Demachiantul pentru ochi Garnier Express 2 în 1 - mi-a plăcut extrem de mult. Curăţă foarte bine machiajul ochilor, chiar şi pe cel mai rezistent la apă. Cu doar două dischete demachiante reuşesc să îmi curăţ atât machiajul ochilor cât şi pe cel al feţei. Pentru mine e fără îndoială un HIT şi deja l-am şi recumpărat. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Balsamul de par L'oreal Preference

Balsamul de păr L'oreal Preference - l-am primit împreună cu vopseaua de păr L'oreal Preference nuanţa 7.34 MONTMARTRE (review aici) pe care am folosit-o la ultima vopsire a părului. A fost un balsam foarte bun şi m-a ţinut destul de mult. Dacă ar putea fi cumpărat şi separat fără îndoială l-aş cumpăra.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Lotiunea de corp Aveo Secret Wonderland

Loţiunea de corp Aveo Secret Wonderland - mi-a plăcut foarte mult mirosul dulce-acrişor al acestei loţiuni de corp dar şi consistenţa uşoară şi faptul că se absoarbe repede în piele. Pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Apa de toaleta AVON Spotlight

Apa de toaletă AVON Spotlight - miroase extrem de bine şi e parfumul meu preferat de la AVON. E un parfum floral, uşor citric, foarte elegant şi persistent. Pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Masca pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir si ceai alb

Masca pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir şi ceai alb - e un produs ok însă e destul de incomod de folosit. Nu prea am avut răbdare să o folosesc conform instrucţiunilor iar efectul a fost asemănător cu al exfoliantului din aceeaşi gamă şi din acest motiv pentru mine nu este un produs "must have" şi probabil nu îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse de makeup:

Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Rujul Louis Vuitton Waterflash Matte Lipstick nuanta 23

Rujul Louis Vuitton Waterflash Matte Lipstick nuanţa 23 - e cel mai probabil o copie având în vedere că nu a costat foarte mult, dar ambalajul s-a menţinut foarte bine şi mi-a plăcut şi consistenţa rujului şi nu părea deloc un ruj "ieftin". A fost printre primele rujuri cumpărate şi primul ruj pe care am reuşit să îl şi termin şi sunt tare mândră de acest lucru (cei drept mi-a luat vreo 3 ani până l-am terminat :P ).Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Balsamul de buze NIVEA Milk & Honey

Balsamul de buze NIVEA Milk & Honey - e un balsam foarte bun, aplicat cu regularitate menţine buzele intens hidratate şi fără crăpături. Mi-a plăcut tare mult. Pentru mine a fost un HIT şi îl voi recumpăra în viitor.Găsiţi un review detaliat aici.


Produse aruncate/expirate:

Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  Crema de ochi de la Balea

Crema de ochi de la Balea - m-am hotărât în sfârşit să renunţ la această cremă de ochi şi să o arunc cu toate că nu am terminat-o. Aproape de fiecare dată când o foloseam îmi simţeam zona din jurul ochilor mai sensibilă şi nu mi-a plăcut deloc această senzaţie iar din acest motiv am folosit-o foarte rar. Nu îmi place deloc să arunc produse pe care le-am plătit şi nu am apucat să le folosesc însă simţeam că această cremă îmi face mai mult rău decât bine iar când vine vorba de îngrijirea feţei şi ochilor nu îmi place să fac compromisuri. Pentru mine e un MISS şi nu o voi recumpăra.


Produse terminate in luna septembrie 2014: 
		  ELF duo eyeshadow cream

Fardul cremă Duo de la ELF - e un alt produs care m-a dezamăgit şi care nu poate fi folosit. Se adună în pliul pleoapei la scurt timp după aplicare şi arată foarte urât. Îl am de multă vreme şi i-am acordat foarte multe şanse însă indiferent sub ce formă şi în ce combinaţie îl utilizam, rezultatul a fost dezastruos. Pentru mine e un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands